Unlock your offer
* Required fields
Please enter your name.

6 antal tegn min.
Password must be at least 6 characters.
I confirm I have read the Privacy Policy.

Privatlivspolitik

Velkommen til JustFab! Vi taget privatlivets fred meget alvorligt. Vi har forpligtet os til at være gennemsigtige omkring vores privatlivspraksisser, herunder hvordan vi behandler dine personoplysninger. Denne privatlivserklæring beskriver, sammen med de materialer, der henvises til i den, blandt andet:

 • de personoplysninger, som vi indsamler eller modtager på eller gennem:
 • webstedet http://www.justfab.dk (“websted”),
 • andre JustFab-produkter eller -tjenester, og
 • alle andre skriftlige eller mundtlige meddelelser, såsom e-mail eller telefon, med dig (samlet benævnt “tjenester”),
 • hvordan vi bruger de pågældende oplysninger, og
 • de skridt, vi tager for at beskytte de pågældende oplysninger.

Vi skal bl.a. bruge dine personoplysninger til at drive vores virksomhed og til at levere tjenesterne til dig. Læs denne privatlivserklæring omhyggeligt, før du bruger tjenesterne. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler eller bruger dine oplysninger på de måder, der er beskrevet i denne erklæring, bør du ikke bruge tjenesterne.

INDHOLDSFORTEGNELSE

 1. OM OS
 2. KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER
 3. MINDREÅRIGE
 4. BEHANDLINGSFORMÅL, RETSGRUNDLAG
 5. SÅDAN DELER VI OPLYSNINGER MED TREDJEPARTER
 6. INTERNATIONALE DATAOVERFØRSLER
 7. DINE RETTIGHEDER OG VALG
 8. OPBEVARING AF DINE OPLYSNINGER
 9. INFORMATIONSSIKKERHED
 10. ÆNDRINGER TIL DENNE ERKLÆRING
 11. SÅDAN KONTAKTER DU OS, DATABESKYTTELSESMYNDIGHED, KLAGER

1. OM OS

Vi er TechStyle Fashion Group Ltd, en virksomhed registreret i England og Wales med virksomhedsnummer: 12716082 og med hjemsted på 25 Wilton Road, London SW1V 1LW, Storbritannien (“vi” eller “os”). Vi driver tjenesterne og er den dataansvarlige for dine personoplysninger. Vores kontaktoplysninger er angivet i afsnit 11.

2. KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER

Når du bruger tjenesterne, behandler vi følgende personoplysninger om dig:

 • Tilmelding, kontoopsætning, brug af tjenester: Når du tilmelder dig vores tjenester, behandler vi følgende kategorier af oplysninger
  • dit navn, e-mailadresse, kunde-id, postadresse, telefonnummer, betalingsmetode, demografiske oplysninger såsom køn, fødselsdag og andre personlige identifikatorer, kommercielle oplysninger såsom ordrehistorik, ordre-id, købte varer, størrelse, stil og produktpræferencer og andre unikke identifikatorer. Du har ret til at gennemgå, redigere og i visse tilfælde slette disse oplysninger gennem dine kontoindstillinger.
 • Automatiserede oplysninger: Vi modtager og registrerer automatisk tekniske oplysninger fra din browser eller din mobilenhed, når du bruger tjenesterne
  • såsom din IP-adresse eller unikke enhedsidentifikator, oplysninger om hvilke sider du besøger. Disse oplysninger opbevares i logfiler og indsamles automatisk. Vi kan kombinere disse oplysninger med andre oplysninger, som vi eller dem, vi arbejder med, indsamler om dig.
  • Vi indsamler også automatisk enhedsspecifikke oplysninger, når du bruger tjenesterne, herunder oplysninger om hardwaremodellen, operativsystemoplysninger, app-version, app-brug, browseroplysninger, IP-adresse og enhedsidentifikatorer. se vores cookiepolitik for flere oplysninger om cookies og lignende teknologier.
 • Analyseoplysninger om ydeevne: Vi bruger dataanalysesoftware til at registrere oplysninger, såsom hvor ofte du bruger appen, hvad der sker i appen, samlet brug, oplysninger om ydeevne, appfejl og fejlfindingsoplysninger, og hvor appen blev downloadet fra.
 • Oplysninger fra tredjeparter Du kan vælge at oprette forbindelse til tjenesterne eller registrere en JustFab-konto ved hjælp af en tredjepartsapplikation, såsom Facebook, hvorfra vi modtager personoplysninger. Vi kan også indsamle offentlige oplysninger for at komme i forbinde med dig.

3. MINDREÅRIGE

Det er særligt vigtigt for os at beskytte børns personoplysninger. Tjenesterne er ikke rettet mod børn, og vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn. Hvis du er under 18 år, skal du ikke bruge tjenesterne. Hvis vi opdager, at vi har indsamlet eller modtaget personoplysninger fra nogen person under 18 år, sletter vi disse oplysninger. Hvis du er forælder eller værge og opdager, at dit barn har givet os personoplysninger, bedes du kontakte os som beskrevet i afsnit 11.

4. BEHANDLINGSFORMÅL, RETSGRUNDLAG

Behandlingsformål

Nærmere oplysninger vedrørende hvert enkelt behandlingsformål.

Retsgrundlag

Tilsvarende retsgrundlag.
Levere og forbedre tjenesterne: Vi bruger dine oplysninger til at levere og forbedre tjenesterne og vores produkter, til fakturering og betalinger, til identifikation og godkendelse, registrering, kontoopsætning, tjenestebrug, til målrettet markedsføring, til generel forskning og samlet rapportering. Vi kan lære om de produkter og tjenester, som du er interesseret i fra din browsing og købsadfærd, både gennem og uden for tjenesterne, og kan foreslå potentielle køb som følge deraf. Behandling er nødvendig for at opfylde vores kontrakt, der regulerer vores levering af tjenesterne til dig, eller vi behandler dine personoplysninger baseret på vores legitime interesse i at tilpasse tjenesterne for at hjælpe dig med at opdage produkter og tjenester af interesse for dig. Vi bruger og deler dine oplysninger for at gøre det muligt for os at forfølge vores legitime interesser i at forstå, hvordan tjenesterne bruges, og for at undersøge måder til at forbedre tjenesterne. Vi beder om dit samtykke, hvis vi har brug for det.
Sende dig transaktionsmeddelelser: Vi behandler dine dataoplysninger for at sende dig tjenesterelaterede e-mails eller meddelelser. Eksempler på tjenesterelaterede meddelelser omfatter en bekræftelse af e-mailadresse eller velkomstmail, når du tilmelder dig en konto, en bekræftelse, når du afgiver en ordre, oplysninger om tilgængelighed af tjenester, oplysninger om ændringer til vigtige tjenestefunktioner, og korrespondance med vores supportteam. Vi kan også kontakte dig pr. telefon til transaktionsrelaterede formål eller for at yde support. Behandling er nødvendig for at opfylde vores kontrakt med dig.
Sende dig markedsføringsmeddelelser: Vi behandler også dine personoplysninger for at sende dig markedsføringse-mails eller andre markedsføringsmeddelelser. Du kan til enhver tid framelde markedsføringsmeddelelser via fravalgslinket, der er medtaget i meddelelserne eller via dine kontoindstillinger. Hvis du fravælger, kan vi stadig sende dig ikke-salgsfremmende e-mails, såsom e-mails om vores igangværende forretningsrelationer. Dit samtykke, medmindre vi er juridisk berettigede til at sende dig markedsføringsmeddelelser uden dit samtykke.
Overholdelse af loven, til compliance, forebyggelse af svig og sikkerhed: Vi behandler og opbevarer dine personoplysninger eller deler dem med en tredjepart under følgende begrænsede omstændigheder:
 • som svar på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder,
 • for at overholde en stævning, retskendelse, retsproces eller andre lovkrav, eller
 • når vi i god tro mener, at en sådan behandling med rimelighed er nødvendig for at overholde loven, forhindre overhængende fysisk skade eller økonomisk tab, eller undersøge, forebygge eller træffe foranstaltninger vedrørende ulovlige aktiviteter, formodet svig, trusler mod vores ejendom eller overtrædelser af vores vilkår og betingelser.
Behandling er nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser, eller hvis vi har en legitim interesse. I sjældne tilfælde kan det også være nødvendigt af hensyn til offentlighedens interesse eller for at forhindre tab af liv eller personskade.
Forsvar af vores juridiske rettigheder: Vi behandler dine personoplysninger for at beskytte, fastlægge eller udøve vores juridiske rettigheder eller for at forsvare os mod retskrav, herunder for at inddrive en gæld. Behandling er baseret på vores legitime interesse.
Fremtidig virksomhedsaktivitet: Vi skal muligvis overføre dine personoplysninger til en tredjepart i forbindelse med fremtidige virksomhedsaktiviteter, såsom et salg, fusion, likvidation, betalingsstandsning eller overførsel af hele eller en væsentlig del af vores forretning eller aktiver. Behandling er baseret på vores legitime interesser, nærmere bestemt vores interesse i at træffe beslutninger, der gør det muligt for vores virksomhed at udvikle sig på langt sigt.
Til at oprette anonyme oplysninger til forskning og udvikling: Vi aggregerer og anonymiserer demografiske oplysninger, således at dine personoplysninger ikke afsløres, for at dele aggregerede demografiske oplysninger med tredjeparter, herunder for at overholde vores rapporteringsforpligtelser, af forretningsmæssige eller markedsføringsmæssige årsager, eller for at hjælpe tredjeparter med at forstå tjenesterne og vores virksomhed. Behandling er baseret på vores legitime interesse i at analysere vores virksomheds rækkevidde og effektivitet.
Analyseoplysninger om ydeevne: Vi bruger dataanalyse til at sikre funktionaliteten af, og til at forbedre, tjenesterne. Vi bruger mobilanalysesoftware til at give os mulighed for at forstå appens funktionalitet på din mobilenhed. Behandling er baseret på vores legitime interesser, der også er gavnligt for dig, da vi bruger disse oplysninger til at forbedre brugeroplevelsen og levere tjenester af højere kvalitet. Behandling er baseret på vores legitime interesser, der også er gavnligt for dig, da vi bruger disse oplysninger til at forbedre brugeroplevelsen og levere tjenester af højere kvalitet.
Placeringsoplysninger: Vi behandler dine placeringsoplysninger, som du tilvejebringer i din profil eller fra din IP-adresse eller mere præcise oplysninger som angivet i afsnit 2. For at levere funktioner og forbedre og tilpasse tjenesterne. For eksempel, til intern analyse og overvågning af ydeevne, til at lokalisere indhold og (ved hjælp af ikke-præcise placeringsoplysninger) til markedsføringsformål. Visse ikke-præcise placeringstjenester, såsom til sikkerhed og lokalisering af politikker baseret på din IP- eller profiladresse, er afgørende for, at tjenesterne kan fungere. Behandling af ikke-præcise placeringsoplysninger er baseret på vores legitime interesse

5. SÅDAN DELER VI OPLYSNINGER MED TREDJEPARTER

Vi deler dine personoplysninger med følgende tredjeparter i følgende sammenhæng, forudsat at vi har et retsgrundlag for at gøre det, eller hvis du udtrykkeligt har offentliggjort sådanne personoplysninger.

 • Tjenesteudbydere, konsulenter og leverandører
  • Opfyldelse af kontraktlige forpligtelser i vores vilkår og betingelser og for at levere tjenesterne til dig,
  • Varetage vores legitime interesser,
  • Beskytte JustFab, dennes kunder eller eventuelle andre tredjeparters personlige sikkerhed og ejendom,
  • Levere eller forbedre vores tjenester og sikkerheden af vores tjenester, websted og apps, herunder formidle identifikation og godkendelse, målrettet online- og offline-markedsføring, til generel forskning og samlet rapportering, tilpasning af kundeoplevelser på websted og i applikation,
  • Give tredjeparter mulighed for at udføre tjenester på vegne af JustFab, herunder, men ikke begrænset til, betalingsbehandling, bud, forskning, analyser og sikkerhed, for at hjælpe JustFab med at drive, levere og markedsføre tjenesterne.
 • Offentlige myndigheder, herunder domstole og retshåndhævende myndigheder
  • overholdelse af en juridisk forpligtelse eller retskendelse eller et administrativt påbud eller i forbindelse med retslige eller administrative procedurer,
  • beskytte JustFab og vores agenter, kunder og tredjeparters rettigheder og ejendom, herunder retten til at håndhæve vores vilkår og betingelser,
 • Tredjeparter under en fusion:
  • Formidle forhandlingen af enhver form for fusion og opkøb eller opløsning, transaktion eller procedure, der involverer salg, overførsel, afhændelse eller offentliggørelse af hele eller en del af vores forretning eller aktiver til en anden virksomhed. I tilfælde af insolvens, konkurs eller betalingsstandsning kan personoplysninger også overføres som et forretningsaktiv. Hvis en anden enhed erhverver vores virksomhed, forretning eller aktiver, vil den pågældende enhed være i besiddelse af de personoplysninger, der indsamles af os, og vil påtage sig rettighederne og forpligtelserne vedrørende dine personoplysninger som beskrevet i denne erklæring. Inden overførsel af personoplysningerne vil JustFab og tredjeparten imidlertid overholde enhver nødvendig juridisk eller administrativ procedure.
 • • Udbydere af tredjepartsapplikationer: Tredjepartsplug-ins eller -tilføjelsesprogrammer kan indsamle oplysninger om din brug af tjenesterne. Når du f.eks. indlæser en side på webstedet, der har en social plug-in fra et tredjepartswebsted eller -tjeneste, såsom en “Synes godt om”- eller “Send”-knap, indlæser du også indhold fra det pågældende tredjepartswebsted. Disse interaktioner er underlagt tredjepartens privatlivspraksisser. Derudover bruges visse cookies og andre lignende teknologier på webstedet af tredjeparter til målrettet onlinemarkedsføring og andre formål. Disse teknologier giver tredjeparten mulighed for at genkende din computer eller mobilenhed, hver gang du bruger tjenesterne. Vær opmærksom på, at når du bruger tredjepartswebsteder eller -tjenester, vil tredjepartens vilkår og privatlivspraksisser gælde for din brug af de pågældende websteder eller tjenester. Vi vælger og administrerer de tredjepartsteknologier, der leveres gennem tjenesterne. Disse er dog tredjepartsteknologier, og de er underlagt tredjepartens privatlivspolitik. Se vores cookiepolitik for flere oplysninger. Hvis du giver dine personoplysninger til tredjeparter, kan forskellige privatlivspraksisser gælde for brug eller videregivelse af de oplysninger, som du giver dem. Vi er i princippet ikke ansvarlige for privatlivs- eller sikkerhedspraksisserne på tredjepartswebsteder eller -tjenester, herunder dem, der linkes til eller fra tjenesterne. Vi opfordrer dig til at læse tredjeparters privatlivserklæringer og stille dem spørgsmål, før du giver dem dine personoplysninger.

6. INTERNATIONALE DATAOVERFØRSLER

Vi er en del af en global koncern. Når vi leverer vores tjenester, behandler vi dine personoplysninger i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”), USA og andre lande, hvor vi og vores partnere driver virksomhed, til formål, der er beskrevet i denne erklæring. Dette omfatter deling af dine oplysninger med TFG Holding, Inc., vores amerikanske moderselskab, og andre koncernselskaber i vores globale koncern samt tredjepartstjenesteudbydere.

Når dine personoplysninger overføres fra dit hjemland til et andet land, kan de love og regler, der beskytter de pågældende oplysninger i det land, hvortil de overføres, afvige fra dem, der er i det land, du bor i. Vi overfører kun dine oplysninger til de lande, hvortil vi ved lov har tilladelse til at gøre det, og vi træffer foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger fortsat beskyttes på behørig vis.

6.1 Overførselsmekanismer

Når vi overfører personoplysninger til et tredjeland uden for EØS, gør vi det på et eller flere af følgende retsgrundlag og overførselsmekanismer:

 • Nødvendigt for at opfylde vores kontrakt med dig. Du kan vælge, hvorvidt du vil bruge tjenesterne eller ej. Men hvis du ønsker at bruge tjenesterne, skal du acceptere vilkårene og betingelserne, som udgør kontrakten mellem os og dig. Da vi bruger teknisk infrastruktur i EØS, USA og andre lande til at levere tjenesterne til dig, skal vi i overensstemmelse med vores kontrakt med dig overføre dine personoplysninger inden for EØS til USA og til andre retskredse, som nødvendigt for at levere tjenesterne. Vi kan ikke levere tjenesterne til dig og opfylde vores kontrakt med dig uden at overføre dine oplysninger på denne måde.

Hvis relevant, påberåber vi os eksisterende afgørelser fra EU-Kommissionen, hvor EU-Kommissionen har fastsat, at visse tredjelande yder et tilstrækkeligt databekyttelsesniveau i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (f.eks. i forbindelse med overførsel fra EØS til Storbritannien). I mangel af en tilstrækkelighedsafgørelse har vi implementeret passende overførselsmekanismer til at beskytte dine personoplysninger, når vi overfører dem uden for EØS:

 • Standardkontraktbestemmelser/standardbestemmelser. Europa-Kommissionen har vedtaget standardkontraktbestemmelser, også kendt som standardbestemmelser, som yder sikkerhedsforanstaltninger for personoplysninger, der overføres uden for EU eller EØS. Du kan se standardbestemmelserne på Kommissionens websted, her.

Hvis du ønsker en kopi af standardkontraktbestemmelserne, bedes du indsende en skriftlig anmodning til følgende adresse: Techstyle Fashion Group Ltd, Attn: General Counsel, 25 Wilton Road, London SW1V 1LW, Storbritannien.

 • Bindende selskabsregler. Nogle af vores partnere kan have implementeret bindende selskabsregler til at beskytte dine personoplysninger under internationale overførsler fra EØS til tredjelande inden for vores partnerorganisationer.

Privacy Shield. TFG Holding, Inc., og visse andre selskaber i vores globale koncern deltager i EU-USA Privacy Shield-rammeværket. Selvom Privacy Shield-rammeværket blev ugyldiggjort i 2020 af Den Europæiske Unions Domstol, har vi forpligtet os til at overholde forpligtelserne i Privacy Shield-principperne.

7. DINE RETTIGHEDER OG VALG

 • Anmode om indsigt i dine personoplysninger for at modtage en kopi af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig.
 • Anmode om berigtigelse af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, for at få eventuelle ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger berigtiget, selvom vi kan være nødt til at bekræfte nøjagtigheden af de nye oplysninger, som du giver os.
 • Anmode om sletning af dine personoplysninger for at bede os om at slette eller fjerne personoplysninger, hvis der ikke er en god årsag til eller legitim interesse i, at vi fortsætter med at behandle dem. Bemærk dog, at vi ikke altid kan efterkomme din anmodning om sletning af specifikke juridiske årsager, som vil blive meddelt dig, hvis relevant, på tidspunktet for din anmodning. For eksempel, hvis vi har en juridisk forpligtelse til at beholde og opbevare dine personoplysninger.
 • Anmode om begrænsning af behandling af dine personoplysninger for at bede os om at suspendere behandlingen af dine personoplysninger.
 • Anmode om at overføre dine personoplysninger til dig eller til en tredjepart. Vi vil give dig eller en tredjepart, som du har valgt, dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for personoplysninger, som du oprindeligt gav samtykke til, at vi kunne bruge, eller hvis vi brugte personoplysningerne til at opfylde en kontrakt med eller levere tjenester til dig.
 • Gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, hvis vi, som forklaret i afsnit 4, behandler dine oplysninger baseret på vores legitime interesser, og der er noget ved din særlige situation, som får dig til at gøre indsigelse mod behandling på dette grundlag, da du føler, at det påvirker dine grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder. I nogle tilfælde kan vi påvise, at vi har tvingende legitime årsager til at behandle dine personoplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og frihedsrettigheder.

Hvis du har givet dit samtykke til behandling af dine oplysninger, har du ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid med fremtidig virkning. Tilbagetrækningen af samtykke påvirker ikke lovligheden af vores behandling baseret på samtykke før din tilbagetrækning.

Vi samarbejder med tredjeparter om at administrere vores annoncer på andre websteder. Disse tredjeparter kan bruge cookies eller lignende teknologier til at vise dig annoncer baseret på dine browsingaktiviteter og interesser. Hvis du har valgt at forbinde din konto med en ekstern tredjepartsapplikation, såsom Facebook, kan du ændre dine indstillinger ved at ændre dine kontoindstillinger.

Hvis du ikke længere ønsker at bruge tjenesterne eller modtage tjenesterelaterede meddelelser, kan du til enhver tid lukke din konto ved at følge instruktionerne beskrevet her. Vær opmærksom på, at denne sletning er permanent, og din konto kan ikke genindsættes.

8. OPBEVARING AF DINE OPLYSNINGER

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe din konto er aktiv, som nødvendigt for at levere tjenesterne til dig, eller på anden måde som nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne politik. Hvis du ikke længere ønsker, at vi bruger dine oplysninger til at levere tjenesterne til dig, kan du lukke din konto til enhver tid ved at følge instruktionerne beskrevet her.

Vi kan dog være forpligtede til at opbevare dine personoplysninger på grund af visse lovkrav, såsom i forbindelse med retsprocesser og/eller administrativ forfølgning. Når opbevaringsperioden som følge af disse retsprocesser er ophørt, vil vi slette personoplysningerne.

9. INFORMATIONSSIKKERHED

Dine personoplysningers sikkerhed er meget vigtig for os. Vi følger generelt accepterede standarder for at beskytte de oplysninger, som vi indsamler og modtager, både under transmission og efter modtagelse. Vi opretholder passende administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod utilsigtet eller ulovlig tilintetgørelse, utilsigtet tab, uautoriseret ændring, uautoriseret videregivelse eller adgang, misbrug og enhver anden ulovlig form for behandling. Dette omfatter f.eks. firewalls, kryptering, adgangskodebeskyttelse og andre adgangs- og godkendelseskontroller. Ingen transmissions- eller opbevaringsmetode er dog fuldstændig sikker. Selvom vi bestræber os på at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed. Dine kontooplysninger er beskyttet af en adgangskode. Det er vigtigt, at du beskytter mod uautoriseret adgang til din konto og dine oplysninger ved at vælge din adgangskode omhyggeligt og ved at beskytte din adgangskode og computer, f.eks. ved at logge ud efter brug af tjenesterne. Hvis du mener, at dine personoplysningers sikkerhed er blevet kompromitteret, bedes du kontakte os som beskrevet i afsnit 11. Hvis vi bliver opmærksomme på, at dine oplysninger er blevet kompromitteret, informerer vi dig i overensstemmelse med gældende lovgivning.

10. ÆNDRINGER TIL DENNE ERKLÆRING

Denne erklæring er genstand for lejlighedsvis revision. Vi underretter dig om ændringerne ved at offentliggøre ændringerne på eller gennem tjenesterne, eller ved at sende dig en e-mail om ændringerne, og/eller ved at offentliggøre en opdatering i versionsnoterne på appens platform. Eventuelle ændringer træder i kraft ved tidligste forekomst af enten fjorten (14) kalenderdage efter vores afsendelse af en e-mailmeddelelse eller fjorten (14) dage efter vores offentliggørelse af ændringerne på eller gennem tjenesterne. Vi opfordrer dig til at vende tilbage regelmæssigt og gennemgå eventuelle opdateringer. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i den måde, hvorpå vi bruger dine personoplysninger, underretter vi dig ved at sende dig en e-mail til den sidste e-mailadresse, som du gav os, og ved at offentliggøre en meddelelse om ændringerne på vores websted.

11. SÅDAN KONTAKTER DU OS, DATABESKYTTELSESMYNDIGHED, KLAGER

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne erklæring, dine personoplysninger eller dine valg og rettigheder, bedes du kontakte:

 • vores supportteam:
  • skriftligt på adressen i afsnit 1;
  • ved at sende en e-mail til support@justfab.dk eller
  • ved at ringe til os på 89 88 39 88, eller
 • vores EU-databeskyttelsesrådgiver:
 • Du har også ret til at indgive en klage over os til Berlin-kommissæren for databeskyttelse og informationsfrihed. Berlin-kommissæren er vores førende tilsynsmyndighed for databeskyttelsesanliggender. Berlin-kommissærens kontaktoplysninger er:

  Adresse: Berliner Beauftragte für Datenschutz und Informationsfreiheit

  Friedrichstraße 219

  10965 Berlin

  Tyskland

  E-mail: mailbox@datenschutz-berlin.de

  Telefon: 0303 123 1113

  Hvis du bor i EØS, er du også berettiget til at indgive en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed. Du kan finde oplysninger om din lokale myndighed her.

  04/2022