Køb Højhælede Støvler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Højhælede støvler

Til vejrs på høje hæle

Højhælede støvler
Vi vil ikke give afkald på højhælede sko, selvom temperaturen falder. Med højhælede støvler er du klædt varmt på til vinteren og ser samtidig FABelagtig ud. Man kan se smart ud på alle årstider!

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Højhælede støvler
Højhælede støvler fås i mange modeller: Som overknee-støvler, plateaustøvler eller med praktisk blokhæl, så man står bedre fast og ikke skrider i sneen. Er du på udkig efter højhælede støvler i str. 42 eller 43? Det er ikke noget problem! Hos JustFab kan du få de populære modeller med ekstra længde, ekstra bredde samt ekstra skaftvidde billigt online. Du behøver ikke at gå på kompromis, når det gælder din stil.
High Fashion mit højhælede støvler

Sorte og brune højhælede støvler er sexede vinterhverdagssko, der passer til hele din vintergarderobe. Eller må det godt være mere vildt? I så fald kan du peppe dit vinterlook op med lyserøde højhælede støvler. Denne pangfarve vil helt sikkert muntre dig op, når vejret er gråt i gråt udenfor. I denne sæson er overknee-støvler med høje hæle in – de giver et cool 60'er-look, men kan også virke sexede som Julia Roberts i "Pretty Woman". Med denne moderigtige retrotrend får du det bedste ud af din garderobe.Høje hæle – stor virkning

Højhælede støvler fås i mange forskellige højder: Mellemhøje hæle tryller dig et par centimeter højere og er stadig behagelige at gå med. Med en praktisk kilehæl eller blokhæl er du sikker på ikke at komme til at stolpre. For alle, der gerne vil højt til vejrs, har vi plateaustøvler med høje hæle! Hælene selv kan også være en eyecatcher. Støvler med høje, trendy metalhæle er et statement, der viser god fornemmelse for mode.Hvordan styler man overknee-støvler med høje hæle?

Højhælede støvler med overknee-look er en eyecatcher og helt centrale i forbindelse med styling. Dit øvrige outfit bør tilpasses i forhold til denne populære sko. Overknee-støvler passer bedst til stramme bukser som skinny-jeans, leggings eller stramme læderbukser. For at dit outfit kan virke harmonisk, bør støvler og bukser have samme farve. For eksempel kan man kombinere højhælede sorte støvler med sorte læderbukser, brune overknee-støvler med brune leggings, blå støvler med blå skinny-bukser. Dette stylingtip er især vigtigt, hvis ikke man har lange ben, for tone-i-tone-looket får benene til at virke længere – resten sørger vores højhælede for!Klik dig gennem vores udvalg af sexede, højhælede støvler. Hos JustFab kan du købe alle de smarte must-haves direkte online – så du ikke behøver at give afkald på dine høje hæle, selvom temperaturen falder. Som bonus får nye VIP-medlemmer 75 % rabat på det første par højhælede støvler.