Køb Jumpsuits og Playsuits billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Overalls & legedragter

Overall… stylish! – Overalls til enhver type

Overalls
Der er ikke noget nemmere end at style en overall. Man hopper blot i dragten, kombinerer den med et par seje sko, moderigtige øreringe eller en halskæde – så er looket færdigt! For at du hurtigt kan finde din yndlingsoverall, er der et par ting, du skal huske på.
Overalls
Overalls

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Overalls
Modestjernerne og it-pigerne elsker overalls og jumpsuits. Alligevel er der mange, der ikke tør give sig i kast med dette tøjstykke. De mest almindelige forbehold lyder sådan: Overalls til kvinder ødelægger figuren, ligner sparkedragter til babyer eller virker for rå, fordi de minder mere om praktisk arbejdstøj til mænd end om elegant modetøj. Det er bestemt ikke sandt! Du skal blot finde den rigtige overall... Vi skal nok hjælpe dig.
Smarte overalls hver dag

Især sommeroveralls er moderigtigt og praktisk allroundtøj, der kan bruges hver dag. Med denimoveralls eller spraglede overalls i pangfarver som rød eller blå viser du, at du er modebevidst og ser samtidig afslappet ud. Eller prøv et par iøjnefaldende og moderigtigt mønstrede overalls. ""Bib-overalls"", de gode gamle smækbukser, er også meget populære og giver et sportsligt, cool look. Men overalls hører selvfølgelig ikke kun hjemme i sommerhalvårets garderobe. En blød vinteroverall i trendy velour – absolut in i efteråret/vinteren 2017/2018 – holder dig ikke kun varm, men er også en rigtig eyecatcher.Elegante overalls som aftentøj

På det røde tæppe ser man ofte lange overalls – for det meste i sort, hvid eller guld. Ikke så underligt, for dette praktiske stykke tøj kan se rigtig nobelt ud. I stedet for denimoverallen kan man vælge en mere elegant version: Se vores udvalg af elegante overalls – der er garanteret noget, der passer til den næste fest. Det raffinerede stykke tøj skal blot kombineres med et par flotte højhælede sko og et smukt smykke. Færdig. Så har du et sexet overall-look til en FABelagtig entré.Hvilken overall passer til dig?

Der findes et hårdnakket rygte: De nutidige overalls klæder kun høje, slanke kvinder. Det er ikke helt rigtigt, for det vigtigste er at vælge den rigtige model. Korte overalls klæder især små kvinder, men lange overalls kan også være klædelige, hvis proportionerne passer. For plus-size-piger op til størrelse 52 gælder følgende: Køb ikke en overall, der er for lille eller for vid. Et lige, løst siddende snit vil til gengæld være meget fordelagtigt.Se vores aktuelle kollektion af moderigtige overalls samt vores tilbud under Sale. Du kan bestille de fine modeller billigt online – og som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på din første overall. Så er også du "overall stylish"!