Køb Kuverttasker billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Kuverttasker

Kuverttasker til aftenbrug – festtasker til it-piger

Kuverttasker
Med en kuverttaske gør du en glamourøs entré ved enhver fest – i glitrende rød-løber-stil. Så kan festsæsonen begynde!
Kuverttasker
Kuverttasker

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Kuverttasker
Festkuverttasker er altid in på den røde løber og i enhver fashionistas festgarderobe. Med en smart kuverttaske kan du glitre glamourøst som stjernerne og få et look med wow-effekt. Hos JustFab har vi FABelagtige kuverttasker, som du kan købe billigt online. Get the party started!
Hvad er en kuverttaske?

Kuverttasker kaldes sådan, fordi de har samme størrelse og form som en konvolut. Kuverttasker fås i alverdens farver: sort, beige, blå, brun, creme, grå eller metallicfarver som sølv, guld eller rødguld. Knald på farverne får man med rød, lyserød eller lys turkis. Du kan afstemme din kuverttaske til dit festoutfit eller kombinere en sort eller hvid kuverttaske med forskellige aftenlook. Kuverttasker har normalt ingen skulderrem og bæres blot i hånden. 2-i-1-kuverttasker med aftagelig skulderrem er utrolig praktisk, idet du så kan bruge tasken både som kuverttaske og som crossbody-taske.Hvilken type kuverttaske passer til dig?

Kuverttasker fås i mange forskellige modeller. Festkuverttasker har for det meste masser af glitter og glamour og er for eksempel pyntet med rhinsten. Kuverttasker i læder eller kunstlæder af høj kvalitet – det veganske alternativ – er særligt flotte og tidløse og passer til ethvert outfit. Hvilken type kuverttaske passer til dig? Er du på udkig efter en glamourøs, rigt udsmykket kuverttaske? Eller efter en klassisk kuverttaske i læder eller kunstlæder? Foretrækker du et mere råt look, er en sej kuverttaske med nitter og kædedetaljer det rigtige for dig.Hvordan styler man kuverttasker?

Kuverttasker bruges normalt om aftenen sammen med for eksempel en cocktailkjole, en lille sort kjole eller, hvis det skal være meget glamourøst, en balkjole. Hvide kuverttasker til bryllupper er også meget populært. Du behøver dog ikke kun at bruge din kuverttaske om aftenen. Få lidt glamour ind i hverdagen og brug din festtaske sammen med et par enkle jeans og en T-shirt, når du skal mødes med en veninde på caféen om hjørnet! Et praktisk tip: Du kan også bruge din kuverttaske som en smart pung og på den måde få endnu mere ud af den – du kan have dine småpenge og kreditkort i den sammen med smartphone og nøgler. Tag den med i din hverdagstaske, så har du det vigtigste samlet, når du skal bruge det.Hvad er din favorit til festsæsonen? Hos JustFab har vi et fantastisk udvalg af kuverttasker. Du kan købe de smarte små tasker billigt online. Og som nyt VIP-medlem for du endda 75 % rabat på den første kuverttaske!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?