Køb Lige Jeans billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Lige jeans

Lige jeans – en modeklassiker

Lige jeans
Hvis du vil have jeans, som du også kan bruge om ti år, fordi de aldrig går af mode, så er et par jeans med lige ben det helt rigtige!
Lige jeans
Lige jeans

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Lige jeans
Er du på udkig efter en rigtig modeklassiker – et stykke basistøj, du altid kan bruge? Så se vores udvalg af smarte jeans med lige ben. Hos JustFab har vi et stort udvalg af jeans med lige snit – både de klassiske mørkeblå, men også de populære "distressed"-modeller. Til vores plus-size fashionistaer har vi selvfølgelig også alle modeller i store størrelser.
Hvad er lige jeans?

Måske spørger du dig selv, hvad lige jeans egentlig er. Svaret er enkelt: Lige jeans er jeans med lige ben. Nogle gange kaldes de også ""slim-jeans"" eller ""slim-straight-jeans"". Denne type jeans er smalle, men ikke så tætsiddende som skinny-jeans. De har et helt igennem lige snit og altså ingen vidde forneden som bootcut-jeans eller flared-jeans. Det lige snit gør disse jeans til tidløse allroundbukser. Lige jeans i mørke farver som mørkeblå eller sort – og i en model der går helt ned til foden – får benene til at virke ekstra lange og er fine til et afslappet ""business-look"" på jobbet.Hvilken figur passer lige jeans til?

Vi har gode nyheder: Lige jeans er de mest anvendelige jeans overhovedet, for de klæder alle. Kvinder med former ser især flotte ud i lige jeans, for denne model skjuler på mirakuløs vis en stor bagdel og brede hofter og giver i stedet en slank silhuet. Følgende farveregel gælder også for lige jeans: Lyse farver får noget til at virke større, mørke farver får det til at virke mindre. Hvis man vil se mere slank ud, bør man altså vælge et par jeans med lige ben i sort eller mørkeblå. Lige jeans med høj talje er især klædeligt til små kvinder, fordi de får én til at virke højere. Og det bedste er, at jeans med lige ben klæder kvinder i alle aldersgrupper. Alle ser smarte og tidløse ud i jeans med lige ben – både teenagere og modne kvinder.Hvordan styler man jeans med lige ben?

Også her har vi gode nyheder: Lige jeans klæder ikke kun alle, du kan også kombinere dem med alt. Med T-shirts, skjorter med knapper eller rullekravebluser, hvis du vil have et enkelt unisex-outfit, eller med rigt broderede tunikaer, glitrende festtoppe eller et mix & match lag på lag-look i stil med de populære modebloggere. Med et par lige jeans kan du gøre lige, som du har lyst til. Det samme gælder sko, for denne jeansmodel passer lige så godt til flade sko – ballerinasko, sneakers eller mokkasiner – som til støvler og højhælede sko.Hos JustFab kan du købe klassiske jeans med lige ben billigt online. Og det bedste af det hele: Vi giver alle nye VIP-medlemmer 75 % rabat på det første par lige jeans!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?