Køb Posetasker billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Posetasker

Posetasker – "arm candy" for fashionistaer

Posetasker
Praktisk som en pose, smart som en håndtaske – med en posetaske får du det bedste fra to verdener og dermed en rigtig eyecatcher.
Posetasker
Posetasker

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Posetasker
De er et smart alternativ til den klassiske skuldertaske. Taskens form minder svagt om en spand, derfor kaldes den på engelsk også for "bucket bag". Den lukkes med en snor, hvilket både ser afslappet ud, og gør det nemt at åbne og lukke tasken. Hos JustFab kan du købe smarte posetasker billigt online – og så nemt som ingenting kreere et moderigtigt fritidslook.
Posetasker helt efter din smag

Alene formen gør en posetaske til en rigtig eyecatcher. De smarte tasker fås i mange størrelser – fra små og kompakte til ekstra store og rummelige. Desuden fås de stilfulde modeller i mange forskellige materialer som læder, ruskind, kunstlæder af høj kvalitet samt lærred. Posetasker i sort passer til alt, ligesom posetasker i diskrete farver som brun, cognac, beige, grå eller hvid. Eller må der godt være mere knald på farverne? Særlige detaljer og iøjnefaldende mønstre gør også dit look til noget særligt.Med på moden med en posetaske

Hvis du vil finde ud af, om de aktuelle trends passer til dig, kan du bruge dit tilbehør til at afprøve de nye efterårs-/vintertrends, før du beslutter dig for et helhedslook fra top til tå. Smarte frynsedetaljer er in sammen med farven rød. Begge dele kan med fordel afprøves med en posetaske. Posetasker med frynser – for eksempel som detaljer på snorelukningen – giver et romantisk boheme-look. Røde posetasker er et topmoderne tilbehør, der er velegnet til at peppe mørke outfit op med.Hvordan styler man posetasker?

Posetasker er i høj grad fritidstasker, og de egner sig derfor perfekt til et smart weekend- eller fritidslook. Hvad med en sort posetaske kombineret med et hyggeligt jeans-og-rullekravebluse-look? Den smarte pose er perfekt at have med til en lang weekend-brunch med venner. Du kan også kombinere en brun eller cognacfarvet posetaske med en ternet kjole – til en afslappet bytur i efterårslook. Eller hvad med en posetaske med frynser kombineret med en kort nederdel, en oversize-trøje og en sød hat – et romantisk boheme-look? Kun fantasien sætter grænser. Lige meget om det skal være klassisk eller romantisk – en posetaske er altid god at have med.Se vores udvalg af posetasker hos JustFab og få mere inspiration. Din personlige favorit kan du købe billigt med det samme – og som nyt VIP-medlem får du endda 75 % rabat på den første posetaske!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?