Køb Pumps billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Pumps

Hvordan genkender man en lady? På hendes pumps! Høje hæle er et must-have til et feminint look, både på kontoret og i byen.

Pumps
Føl dig fantastisk! Der er ingen sko, der forener det feminine og en stærk stil så meget som pumps. De alsidige højhælede sko passer altid – til kjoler, jeans, hverdag eller fest – vi elsker vores høje hæle!
Pumps
Pumps

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Pumps
Sexy i stiletter: Sådan går du på høje hæle
Vi kender det: Det, der ser så nemt ud på catwalken, kan få en til at føle sig virkelig klodset. Så længe du ikke hedder Beyoncé og har et medfødt talent for at svæve over brostenene, er her et par simple tip til dig. Vi har talt med skoeksperter fra de hotteste modeshows i verden for at give dig de bedste tip til din """"pumps-performance"""". Er du klar? Tag de høje hæle på!
Tip 1: Tag en prøvetur Før du tager dine høje hæle på til en date eller et vigtigt møde, skal du sørge for at gå dem til. Tag dem på derhjemme, mens du laver mad eller rydder op, eller tag dem på, når du går ud for at købe ind. Du vil takke os!
Tip 2: Lav yoga Det er en balanceakt at gå på høje hæle. Yoga hjælper dig med at styrke din indvendige og udvendige balance, så intet kan forstyrre din ligevægt. Og ikke nok med det. Yoga giver dig også en rank kropsholdning. For man ser kun elegant ud i pumps med ret ryg!
Tip 3: Selvtillid er nøglen Slip supermodellen i dig løs! Der findes ikke noget hottere end et par høje hæle, så glem alle bekymringer og nyd det. Hvis du er helt forkrampet, vakler du mere – men hvis du føler dig godt tilpas, svæver du over jorden helt af dig selv!