Køb Skinny Jeans billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Skinny-jeans

Skinny-jeans – altid på mode

Skinny-jeans
I over ti år har skinny-jeans været de mest populære jeans i modeverdenen. Ikke så mærkeligt, for dette cool jeans-look klæder alle og kan styles både feminint og afslappet. Vi viser dig, hvordan du også i denne sæson kan bruge dine yndlingsjeans på en trendy måde.
Skinny-jeans
Skinny-jeans

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Skinny-jeans
It-piger og modeller som Kate Moss gjorde de smalle jeans berømte. I løbet af årene er skinny-jeans blevet til et modehit, der er kommet for at blive – særligt når det gælder vintergarderoben. Skinny-jeans og støvler er et dream-team om vinteren. Hos JustFab kan du købe smarte skinny-jeans til kvinder online.
Hvad er skinny-jeans?

Ved skinny-jeans er buksebenene meget smalle og følger benenes form. Som navnet antyder, klæder disse stramme bukser især slanke kvinder. Skinny-jeans, især med høj talje, er også meget klædelige for små kvinder, fordi de giver en lang silhuet. Hos JustFab kan du få klassiske skinny-jeans i sort eller mørkeblå og selvfølgelig også de meget populære skinny-jeans med flænger og huller – også kaldet ""ripped"" eller ""destroyed"" skinny-jeans. De giver dig kant.Hvilke sko passer til skinny-jeans?

Skinny-jeans går som regel til anklen og passer derfor bedst til flade sko – fra ballerinasko over sneakers til mokkasiner, som er in i efterårs-/vintersæsonen 2017/2018. Skinny-jeans er selvfølgelig også de ideelle bukser til et par smarte støvler. Kombinér dine stramme jeans med chelsea-støvler, knæhøje støvler eller overknees – lige meget hvillen type støvle, du vælger, ser det FABelagtigt ud!Passer skinny-jeans også til store størrelser?

Man behøver ikke at være ekstremt tynd for at gå med skinny-jeans. Selvom man ikke har den perfekte figur til skinny-jeans, behøver man ikke at give afkald på denne smarte model. Man skal blot kombinere sine skinny-jeans med for eksempel en lang overdel med vidde – en tunika eller en oversize-trøje. Piger med former skal desuden vælge den rigtige farve i forbindelse med skinny-jeans. Følgende er en god regel at huske på: Lyse farver får noget til at virke større, mørke farver får det til at virke mindre. Hvis man vil se slankere ud, skal man altså vælge sorte eller mørkeblå skinny-jeans og gå langt uden om de grå, lyseblå eller hvide modeller. Så fungerer skinny-jeans også til store størrelser.Se vores udvalg af supersmarte skinny-jeans hos JustFab. Du kan købe de smarte bukser billigt online nu. Og som bonus får alle nye VIP-medlemmer 75 % rabat på det første par skinny-jeans!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?