Køb Skuldertasker billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Skuldertasker

Din daglige ledsager: den populære skuldertaske

Skuldertasker
En skuldertaske er en absolut allroundtaske. Alle kvinder har mindst én skuldertaske i deres samling af håndtasker. I denne sæson er der også et par modeller med kant i vores udvalg.
Skuldertasker
Skuldertasker

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Skuldertasker
Klassiske dameskuldertasker er absolutte must-haves. Men hvad med lidt kant til hverdagslooket? Iøjnefaldende skuldertasker, spraglede skuldertasker og etno-skuldertasker er som skabt til det. Hos JustFab har vi et FABelagtigt udvalg af smarte accessories, der passer til dit look. Kig forbi i vores onlinebutik! Der er helt sikkert en taske, du vil kunne lide, og som vil blive din trofaste ledsager!
Klassiske skuldertasker til hverdagen

En klassisk skuldertaske skal være så rummelig, at der passer en A4-mappe i den – det er den ideelle størrelse til skolen, på studiet eller jobbet. Skuldertasker findes i mange forskellige materialer. Skuldertasker af læder eller af stof eller kunstlæder i høj kvalitet – de veganske alternativer – er meget populære. Modellerne går fra kantede skoletasker i retrostil a la Grace Kelly til posetasker med god plads. For alle, der har brug for mere plads, har vi selvfølgelig også oversize-skuldertasker.Små skuldertasker til fritiden

Mange kvinder har en tendens til at bære rundt på halvdelen af deres ejendele i store håndtasker – man vil jo være forberedt på alt! Om aftenen eller i weekenden er det dog slet ikke nødvendigt at bære rundt på så meget. En kompakt skuldertaske, der passer til et afslappet fritidslook, er langt mere velegnet. Vi har for eksempel spraglede etno-skuldertasker, der ser smarte ud både til aftenbrug og til et afslappet weekendoutfit. Vores sorte skuldertasker med frynsedetaljer har også kant – for frynser er totalt in i efterårs-/vintersæsonen 2017/2018. Eller hvad med romantiske boheme-skuldertasker i vintage-look?Hvad skal du være opmærksom på, når du køber tasker online?

Når du køber en skuldertaske online, bør du være opmærksom på dens mål, så du har en forestilling om, hvor stor tasken er. Det er især vigtigt, hvis der skal være plads til dokumenter i en bestemt størrelse. Ved at se på billederne af de modeller, der bærer tasken, får du en fornemmelse for dens proportioner. Læs også beskrivelsen af, hvor mange rum tasken har – så du er sikker på, at den dækker dine behov, før du beslutter dig for den.Gå på opdagelse i vores onlinebutik. Vores billige skuldertasker kan du købe online nu – og som en bonus får alle nye VIP-medlemmer 75 % rabat på den første skuldertaske! God fornøjelse med vores tasker!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?