Køb snørestøvler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Snørestøvler

I rask trav med de nye snørestøvler

Snørestøvler
Snørestøvler er afslappede, komfortable og giver maksimal fleksibilitet, idet de kan strammes og løsnes alt efter behag og outfit. Hvis det skal være mere legende, kan du bruge farvede snørebånd til at understrege dit look.
Snørestøvler
Snørestøvler

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Snørestøvler
I de senere år har smalle ridestøvler med enkle eller ekstravagante spænder være et hit, men efter at have været yt i årevis er de ankelhøje snørestøvler i 90'er-stil nu tilbage sammen med de høje snørestøvler. Tilbage til 90'erne? Lige præcis. Du kan nu iklæde dig 90'er-retrotrenden fra top til tå, og den dominerer også skomoden denne efterårs-/vintersæson. De hippe snørestøvler er den vigtigste beklædningsdel.
Sejt og cool: Snørestøvler i 90'er-stil

90'er-tøsernes yndlingsstøvler er tilbage: Ankelhøje snørestøvler er et hit i denne sæson. De passer godt til afslappede jeans-outfit og biker-stilen eller kan kombineres stilrent med blomsterkjoler: det originale girly-look fra 90'erne. De ser ikke kun cool ud, men er også bekvemme. 90'er-støvlerne er især populære i mørke farver som sort, brun, grå eller blå, men røde eller hvide snørestøvler er også in.Snørestøvler med hæl – hvis du vil højere op

Snørestøvler med hæl er også in. Fra snørestøvler med blokhæl og sexede højhælede i snørestøvlestil til plateau-snørestøvler for dem, der vil rigtig højt op. Der er også et stort udvalg af farver og materialer – fra sort læder til rød lak. For de økologisk bevidste har vi snørestøvler af vegansk kunstlæder. Og så er der skafthøjder for enhver smag: fra ankelstøvler til midt på læggen og sexede knæstøvler til overknee-snørestøvler. Hvad er din favorit?Klæd dig varmt på med forede snørestøvler

På kolde dage kan man bruge de fleste støvler med varme strømper eller termosåler. Til de rigtig kolde dage kan det dog godt betale sig at investere i et par snørestøvler, der er foret med blød pels eller kunstpels. De er ikke kun varme og bekvemme, men fås i mange forskellige styles – fra den lune bysko til den rå snowboot, der kan klare alle udendørs aktiviteter. Vinteren kan bare komme an!Se vores kollektion af smarte snørestøvler og vælg dit yndlingspar. Så er du godt udrustet til at klare vinteren. Beskyt dig mod kulden og se FABelagtig ud samtidig! Og som en lille tak fra os får du som nyt VIP-medlem 75 % rabat på dit første par snørestøvler!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?