Køb Støvler med ekstra skaftvidde billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Støvler med ekstra skaftvidde

Støvler med ekstra skaftvidde: ekstra brede, bekvemme og smarte

Støvler med ekstra skaftvidde
For at style støvler moderigtigt og professionelt, er det vigtigt, at støvlen sidder godt over læggen. Der er ingen, der har lyst til at gå i for stramme støvler. Heldigvis er støvler med ekstra skaftvidde in i denne sæson. De sidder rigtig behageligt og afrunder perfekt dit vinteroutfit.
Støvler med ekstra skaftvidde
Støvler med ekstra skaftvidde

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Støvler med ekstra skaftvidde
Hvad enten du er på udkig efter overknees, støvler med høje hæle eller flade støvler af læder eller ruskind: JustFab har de passende støvler til enhver fod og enhver læg. Og det bedste af det hele? Alle vores populære støvlemodeller fås også med ekstra skaftvidde. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med stil og trends, for støvler med ekstra skaftvidde egner sig også til lidt kraftige lægge. Vælg blot din skaftstørrelse og spadser gennem vinteren i dine FABelagtige støvler med ekstra skaftvidde!
Slut med ""one size fits all""

""One size fits all"" – dette motto gælder for længst ikke mere, heller ikke inden for skomoden. I stedet for forældede standardmodeller findes der i dag et kæmpe udvalg af størrelser, former og styles passende til enhver type. Hvad enten du bruger skostørrelse 36 eller 43, har smalle fødder eller lidt kraftige lægge eller er på jagt efter en bekvem og smart støvle med ekstra skaftvidde i størrelse XXL: I vores butik har vi samlet alle aktuelle trends inden for vinterens skomode til dig, så du kan finde den perfekte model, der passer lige til din type og størrelse.Shop støvler som de professionelle

Det handler dog ikke kun om størrelsen, men også om proportionerne. Med et par tips og tricks finder du hurtigt den passende støvle. Når du køber støvler online, skal du læse produktbeskrivelsen grundigt igennem og især være opmærksom på de angivne mål på længden og skaftvidden. Hvis du har kraftige lægge, bør du undgå støvler, der slutter midt på læggen, da det får benet til at virke tykkere. Så passer knæhøje støvler eller glamourøse overknee-støvler bedre. Spidse støvler med hæl får også benene til at virke slankere.Klassisk elegant eller spraglet og skævt

Støvler med ekstra skaftvidde fås – ligesom støvler med normal skaftvidde – i mange farver, former og styles. Hvordan ville det være med et par klassisk-elegante støvler i diskrete farver som sort, brun, grå, cognac eller blå? De passer til ethvert outfit – spraglet, tone-i-tone eller mønstret. Eller skal det være lidt mere vildt? Med røde støvler viser du, at du er med på moden. Rød er nemlig sæsonens absolutte trendfarve, og den kan bruges fra top til tå. Så hvorfor ikke begynde med støvlerne?Se vores udvalg af støvler med ekstra skaftvidde i Sale, eller find inspiration i vores nye kollektion, så du kan komme varm og stilfuld gennem den kolde årstid. Som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på det første par støvler med ekstra skaftvidde. Med vores billige og smarte støvler behøver du ikke at frygte vinteren!