Køb Wedge Støvler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Støvler med kilehæl

Støvler med kilehæl: ekstra stabile, ekstra smarte

Støvler med kilehæl
Højhælede støvler giver lange ben og ser sexet ud. Men helt ærligt: Hvem vil risikere at brække benet i stilethæle på glatte veje? Støvler med kilehæl er det perfekte alternativ. På den måde kommer du sikkert gennem vintern og ser smart ud samtidig.
Støvler med kilehæl
Støvler med kilehæl

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Støvler med kilehæl
Praktisk, bekvemt og smart – det, der lyder som en ønskedrøm, gør vi til virkelighed med vores nye støvler med kilehæl. Kan man ikke undvære høje hæle om vinteren, er praktiske støvler med kilehæl et godt alternativ. De er ikke kun smarte, men er samtidig maksimalt skridsikre på is og sne. Hvis du vil højere op, har JustFab også plateaustøvler med kilehæl, der ser rigtig seje ud. Vinteren kan bare komme!
Vil du højere op?

Med vores støvler med kilehæl behøver du ikke at undvære de høje hæle om vinteren. Støvler med kilehæl passer godt til skinny-jeans, leggings og varme strømpebukser. Desuden får de benene til at virke længere – især hvis du matcher farven på dine bukser eller strømpebukser med støvlerne. Tone-i-tone får noget til at virke længere. Den diskrete kilehæl er feminin og smart – og desuden utroligt behagelig.Klassisk eller skævt?

Lige meget om i klassisk sort, grå, cognac, brun eller populære pangfarver: I denne sæson er støvler med kilehæl in i alle farver og mønstre. Trendsættere elsker mønstrede støvler i tern, leopardprint eller blomstermix, for det er især skoene, der giver et hint om sæsonens aktuelle trends. Hvad enten det skal være klassisk eller skævt – vores støvler med kilehæl fås både i kvalitetslæder og i vegansk kunstlæder.Sommer om vinteren?

Sko med kilehæl er populære om sommeren, for de egner sig særligt godt til havefester og stranddage. Den ekstra brede hæl gør, at man ikke bliver hængende i græs eller sand, og samtidig ser man velklædt ud, så snart man tager dem på. Og det bedste af det hele? Fans af støvlelooket kan tage deres yndlingssko med sig ind i den varme årstid, for støvler med kilehæl fås også som sommersko. Men det er der længe til. I første omgang gør vi os klar til den kolde årstid. Som pendant til sommerens sko med kilehæle tilbyder vi vamsede støvler med kilehæl og for af pels eller kunstig pels. Dit look bliver ekstra trendy og varmende, hvis du bruger benvarmere sammen med dine støvler med kilehæl. Klæd dig varmt på – og se FABelagtig ud samtidig!Er du blevet nysgerrig? Så klik dig gennem vores kollektion af trendy støvler med kilehæl. Hos JustFab kan du købe de seneste trends inden for støvler billigt online – og på den måde se dyr ud, selvom temperaturen falder. Som en ekstra godte giver vi nye VIP-medlemmer 75 % rabat! på det første par støvler med kilehæl.