Køb billigt Crossbody tasker online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Crossbody-tasker

Frie hænder med de nye crossbody-tasker

Crossbody-tasker
Crossbody-tasker – som er engelsk for tasker, der bæres på tværs over skulderen – er både praktiske og smarte. Du har begge hænder frie, dine værdigenstande ligger sikkert, og taskerne er samtidig flotte og kan bruges både om dagen og om aftenen.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Crossbody-tasker
Crossbody-tasker fås i mange forskellige modeller og størrelser: fra sporty til elegant, fra cool til legende. Små crossbody-tasker er perfekte til aftenbrug, og store crossbody-tasker kan bruges i skole, på studiet eller på jobbet, fordi de er så store, at de kan rumme alt, hvad du har brug for. Hos JustFab kan du finde flotte crossbody-tasker, der passer til din livsstil.
Små crossbody-tasker – dine små ledsagere

Små crossbody-tasker til damer bruges mest som aftentasker – for eksempel små, sorte crossbody-tasker med smarte guldkæder som skulderrem eller små taskepunge med sølvdetaljer, rhinsten eller nitter – hvis det skal være mere råt. Men hvem siger, at man kun kan bruge små tasker om aftenen? Om dagen giver de hverdagslooket et pift ""urban chic"". Og der er plads til både nøgle, smartphone og småpenge i en lille crossbody-taske. Et super rejsetip: Lette crossbody-tasker er perfekte til dine rejsedokumenter. Du behøver blot at tage den lille taske med i håndtasken – så har du alle vigtige papirer parat under rejsen. Og når du når frem, har du en taske til aftenbrug.Store crossbody-tasker til hverdagsbrug

En crossbody-taske, der egner sig godt til skolen, på studiet eller jobbet, er for eksempel en læderskoletaske med skulderrem. I skolen eller på studiet ser sporty crossbody-tasker i stof eller nylon også cool ud. Crossbody-tasker af læder eller kunstlæder passer især godt til et smart business-look. Hvis du er på udkig efter en håndtaske, du kan bruge hver dag, og som passer til alle outfit, anbefales en taske i sort eller andre klassiske farver som brun, beige eller grå.Spraglede crossbody-tasker som eyecatcher

Hvis vi skal være helt ærlige, er det kun få af os, der kan nøjes med en enkelt taske til hverdag. De fleste fashionistaer har en hel samling af håndtasker, og i den må der ikke mangle spraglede crossbody-tasker. Moderne crossbody-tasker i lysende farver kan give kant til et ellers enkelt outfit. Sæt for eksempel knald på farverne med en rød crossbody-taske til efterår/vinter – denne sæsons absolutte modefarve. Ved at bruge de aktuelle trends i forbindelse med dine accessories viser du, at du er med på moden.Mini eller maxi – hvor stor skal din drømmetaske være? Gå på opdagelse i vores onlinebutik. Vores billige crossbody-tasker kan du købe billigt online – og som nyt VIP-medlem får du endda 75 % rabat på den første taske!