Køb Midt-kalf støvler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Halvlange støvler

Hvordan styler man halvlange støvler?

Halvlange støvler
Støvleskaftet i den aktuelle skomode går fra anklen til op over knæet. Der er ikke mindst et stort udvalg af halvlange støvler. For at de kan komme til deres ret, kræves der lidt fornemmelse for styling. Vi har et par tip til dig!
Halvlange støvler

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Shop More Mid Calf Boots Online!
I efterårs-/vintersæsonen 2017/2018 er halvlange støvler in – fra den klassiske støvle i sort eller brun til den iøjnefaldende cowboystøvle eller snørestøvle med mønster eller broderier. Hos JustFab kan du købe et stort udvalg af halvlange støvler online. Og det bedste af det hele: Vi har de aktuelle styles i store størrelser, med ekstra skaftvidde og med ekstra bred pasform.
Hvem klæder halvlange støvler?

Har man slanke ben, er alle skafthøjder klædelige – også de smarte halvlange damestøvler. Fashionistaer med lidt kraftigere ben kan også gå med denne støvle, men bør vælge en model, der ikke slutter, hvor læggene er bredest – det får dem nemlig til at virke endnu bredere. Halvlange støvler med hæl er også et godt valg, for hælen får benet til at virke længere.Enkle halvlange støvler eller rå cowboystøvler?

Sorte halvlange støvler passer til ethvert outfit – lige meget om de har spænder eller snøre, og om de er fremstillet af læder eller kunstlæder. Brun, beige, cognac og grå er også flotte, klassiske vinterfarver. Til de kolde dage fås de halvlange støvler naturligvis også med for. De modige kan denne vinter vælge mønstrede, halvlange støvler, som for eksempel spraglede cowboystøvler – det ser rigtig cool ud! Røde, halvlange støvler er også seje. På den måde kombinerer du dit outfit med sæsonens in-farve rød og er helt med på moden.Hvad kan halvlange støvler kombineres med?

Halvlange støvler kan bruges på alverdens måder. Sammen med strømpebukser eller leggings ser de fantastiske ud til korte nederdele. De fungerer også altid godt sammen med skinny-jeans og en blød striktrøje. Men andre kombinationer er også meget moderigtige: Brug for eksempel de halvlange støvler under et par hippe bootcut-jeans eller flared jeans med svaj. Dette look ser især smart ud med brede 7/8-bukser, der gør det muligt at se støvlen – især ved mønstrede eller spraglede halvlange støvler er det ærgerligt, hvis bukserne skjuler det meste af skoen.Se JustFab's sortiment online. Som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på det første par støvler. Vores halvlange støvler kan du købe billigt online – så er du med på moden, uden at det sprænger budgettet.