Køb Wedges billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Wedge-sandaler

Himmelhøje hæle har aldrig været mere behagelige end med de moderne wedges og kilehæle.

Wedge-sandaler
Er du ikke fan af stiletter? Du vil elske vores smarte wedges! De er mere behaglige end høje hæle og præcis lige så flotte – og så giver de et strandagtigt look. Plus lange ben!
Wedge-sandaler
Wedge-sandaler

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Wedge-sandaler
Sådan kombinerer du dine wedges som en star
Wedges gør underværker! Lige fra Kate Middleton til Amal Clooney – selv de smukkeste kendte kan ikke få nok af de smarte kilehæle, og det kan vi heller ikke! Hvordan kombinerer man dem bedst? Vælg helt enkelt den stilprofil, der passer bedst til dig. Så viser vi dig de perfekte wedges til dig. Tro os – du vil elske disse sommerstyles!
Biker Girl Udlev din rockede side! Sorte sandaler med kilehæle passer specielt godt til dine yndlingsjeans og en bikerjakke. En feminim XL-taske giver dit look et blødt touch.
Boho Beauty Er du klar til sommer? Med en maksikjole eller en lang kjole og sandaler med wedges kan du udleve din indre hippie. Denne style skriger bare frihed, uanset om den kombineres med lysende farver eller klassisk nude.
Den afslappede Giv dit afslappede look en opdatering! Sneakers med kilehæl er den nye trend, når de kombineres med løstsiddende jeans og t-shirt. Få både komforten af en kondisko og stilen som med høje hæle!
Nattens dronning Du elsker at tage med pigerne i byen? Hvis du kombinerer din sorte festkjole med beigefarvede eller guldfarvede sko, tilhører natten dig!