Køb Hverdagskjoler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Hverdagskjoler

Afslappet og smart – flotte hverdagskjoler til enhver type

Hverdagskjoler
Der er ikke noget andet stykke tøj, der med det samme får dig til at se så velklædt ud. En hverdagskjole behøver man blot at trække i og kombinere med forskellige sko og accessories. Så har man et FABelagtigt look.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Hverdagskjoler
Hverdagskjoler til kvinder fås i alle længder: fra helt kort til ekstra lang. Og kun fantasien sætter grænser, når det gælder farver og mønstre. Især de trendy mønstre i efterårs-/vintersæsonen 2017/2018 kan med fordel afprøves med en hverdagskjole: fra klassisk ternet over vilde leopardprint og coole stjerneapplikationer til romantiske blomstermønstre. Vi har smarte hverdagskjoler til dig – i alle størrelser fra 36 til 52.
Moderigtige hverdagskjoler til enhver figur

En hverdagskjole er det mest enkle stykke tøj overhovedet. For det meste har kjolerne et løst snit, så de klæder enhver figur og type. Korte hverdagskjoler fremhæver benene og giver et sexet fritidslook. Hvis du ikke vil vise så meget hud, er en knælang hverdagskjole er godt alternativ. Med denne længde ser du altid både velklædt og afslappet ud. En lang hverdagskjole derimod er et lille mirakel, fordi den elegant skjuler brede hofter og kraftige ben. Hverdagskjoler er især ideelle for kvinder med former, idet de er lette, behagelige og smigrende for figuren.Hverdagskjoler med knald på farverne

Farver som sort, grå, hvid, beige og brun fungerer altid godt. Men hverdagskjoler er perfekte til at afprøve sæsonens farve- og mønstertrends, fordi de ikke skal kombineres med andet tøj. Hvad med en rød kjole for eksempel? Denne pangfarve er dominerende i efterårs-/vintersæsonen 2017/2018 og en rigtig eyecatcher. Hverdagskjoler i vintage-stil er også vildt moderne: En blå hverdagskjole i maritimt look er både smart og klassisk elegant.Hverdagskjoler til hele året

Det smarte er, at en hverdagskjole kan bruges hele året. Vores smarte sommermodeller har enten korte ærmer eller ingen ærmer og er lavet af lette materialer som jersey eller bomuld. Om dagen kan de bruges alene sammen med flade sandaler eller sneakers. Om aftenen kan de nemt styles om og bruges sammen med et par højhælede sko og nogle glamourøse og iøjnefaldende accessories. Om vinteren er en hverdagskjole af uld, helst med lange ærmer, et moderigtigt stykke hverdagstøj. Sammen med et par seje støvler, varme strømpebukser og en blød strikjakke har man hurtigt et stilfuldt og bekvemt vinteroutfit.Vil du helst trække i din nye yndlingskjole med det samme? Hos JustFab kan du købe smarte hverdagskjoler billigt online. Og som en lille tak får nye VIP-medlemmer 75 % rabat på den første hverdagskjole!