Shop with confidence: free returns and exchanges within 60 days of purchase.
Generelle Salgs- & Leveringsbetingelser

VILKÅR OG BETINGELSER

Velkommen til JustFab.dk! Med vores vilkår og betingelser vil vi informere dig nøjagtigt om detaljerne vedrørende brugen af vores websted, om medlemskabet hos JustFab og køb af sportsmode og andre mode- og livsstilsprodukter hos JustFab.

For at du kan få et overblik over de vigtigste punkter i vilkårene og betingelserne, har vi lavet en oversigt:

 • Vores tilbud er udelukkende rettet mod forbrugere.
 • Når du tilmelder dig en konto på JustFab.dk, tilmelder du dig et gratis basismedlemskab, der giver dig mulighed for at drage fordel af vores månedlige påklædningsforslag, og giver dig mulighed for at afgive ordrer på JustFab.dk.
 • Hvis du beslutter dig for at blive VIP-medlem under bestillingsprocessen, gælder følgende:
  • Dit VIP-medlemskab forpligter os til at sende dig månedlige påklædningsforslag, der er skræddersyet til dine præferencer i henhold til særlige betingelser. Til gengæld accepterer du at betale det aftalte VIP-medlemsgebyr hver måned.
  • Du kan springe dit VIP-medlemskab over indtil den 5. dag i hver måned for den pågældende måned via den tilsvarende funktion på din medlemskonto (som defineret og angivet i »Afsnit 5.3 og 5.4). Vi opkræver heller ikke det aftalte VIP-medlemsgebyr, hvis du shopper indtil den 5. dag i hver måned (som defineret og angivet i »Afsnit 5.3 og 5.4). Vigtigt: Hvis du ikke springer dit VIP-medlemskab over, eller hvis du ikke handler før den 5. dag i en måned, vil det aftalte VIP-medlemsgebyr blive opkrævet fra din angivne betalingsmetode og krediteret din medlemskonto. Du kan veksle denne kredit til enhver tid (inden for 36 måneder fra den dato, hvor din medlemskonto blev krediteret) på JustFab.dk i forbindelse med et køb.
  • VIP-medlemskabet kan opsiges til enhver tid.
 • De nærmere oplysninger om din fortrydelsesret i tilfælde af et køb eller i forbindelse med dit VIP-medlemskab kan findes i vores særskilte » Fortrydelsesinstruks i »Afsnit 20.
 • Efter købet har du en frivillig returret ud over den lovbestemte fortrydelsesret. Hvis du benytter dig af den frivillige returret, vil en kredit blive krediteret din medlemskonto.
 • Du er selvfølgelig også berettiget til dine lovbestemte rettigheder i tilfælde af mangler.

Bemærk: Denne korte oversigt erstatter ikke vilkårene og betingelserne. Indgåelse af vores kontraktforhold omfatter udelukkende følgende vilkår og betingelser.

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt. Du kan også udskrive dem ved hjælp af udskrivningsfunktionen i din browser eller downloade dem her som »pdf og gemme dem på din pc. Hvis du har eventuelle spørgsmål, bedes du kontakte os.

Indholdsoversigt

 1. Anvendelsesområdet af disse vilkår og betingelser
 2. Generelle oplysninger om brugen af JustFab
 3. Tilmelding på JustFab som basismedlem
 4. JustFabs basismedlemskab: kontraktindhold, opfyldelse, rettigheder og forpligtelser
 5. JustFabs VIP-medlemskab: kontraktindhold, opfyldelse, rettigheder og forpligtelser
 6. JustFab-kreditter: opkøb, indløsning, gyldighed
 7. Køb af produkter
 8. Opbevaring og tilgængelighed af en kopi af aftalen
 9. Priser, forsendelsesomkostninger, prisjustering
 10. Tilgængelighed, levering og forsendelse
 11. Betaling af købsprisen og betaling af produkter
 12. Bibeholdelse af adkomst
 13. Lovbestemt fortrydelsesret og yderligere frivillig returret
 14. Erstatningsansvar for mangler og samspillet mellem fortrydelsesretten/returretten og rettigheder i tilfælde af mangler
 15. Kontraktbrud, erstatningsansvar
 16. Intellektuelle ejendomsrettigheder
 17. Forbeholdelse af ret til ændring
 18. Gældende lovgivning
 19. Diverse, europæisk online-tvistbilæggelsesplatform
 20. Fortrydelsesinstruks, produktkøb og VIP-medlemskab

1. Anvendelsesområdet af disse vilkår og betingelser

1.1. JustFab.dk er en onlinetjeneste (“JustFab”), der leveres af TechStyle Fashion Group Ltd, 25 Wilton Road, London SW1V 1LW, Storbritannien, virksomhedsregistreringsnummer 12716082 (“vi”, “os”, “vores”). Hvis du har eventuelle kommentarer eller bemærkninger, kan du kontakte os på ovenstående adresse eller via e-mail på support@justfab.dk eller pr. telefon på telefonnummer 89 88 39 88.

1.2. Vores vilkår og betingelser (“vilkår”) gælder for webstedet under domænet JustFab.dk. Vilkårene udgør vores kontraktmæssige grundlag for brugen af JustFab og regulerer (1) den generelle brug af JustFab, (2) indgåelsen, anvendelsesområdet, implementeringen og opsigelsen af et medlemskab på JustFab og (3) køb af sportsmode og andre mode- og livsstilsprodukter via JustFab (“produkter”).

1.3. Brugen af JustFab som medlem samt køb og forsendelse af produkter er udelukkende baseret på disse vilkår. Du kan gemme eller udskrive vilkårene som en “pdf”. Når du har afgivet en ordre, sender vi dem til dig via e-mail. Den aktuelle version af vilkårene er tilgængelig online på JustFab.dk; ældre versioner vil blive sendt til dig via e-mail efter anmodning herom.

2. Generelle oplysninger om brugen af JustFab

2.1. For at kunne købe produkter på JustFab skal du tilmelde dig som basismedlem (se »Afsnit 3 og 4). Du kan også tilmelde dig et VIP-medlemskab, som bl.a. giver dig mulighed for at købe produkter på eksklusive betingelser (se »Afsnit 5 og 6).

2.2. JustFab er udelukkende rettet mod forbrugere. Du er forbruger, hvis du bruger JustFab som en fysisk person til sådanne formål, der ikke hovedsageligt kan tilskrives en faglig, selvstændig eller freelance-aktivitet.

2.3. Kontraktsproget er dansk.

Basismedlemskab og VIP-medlemskab

3. Tilmelding på JustFab som basismedlem

3.1. Når du har gennemført den integrerede livsstilsquiz og brugt tilmeldingsfunktionen, kan du indsende et tilbud om at indgå et basismedlemskab på JustFab.

3.2. Du kan (kun) tilmelde dig, hvis du enten er myndig og har ubegrænset retsevne, eller hvis du bruger JustFab med din værge/juridiske repræsentants samtykke.

3.3. Vi accepterer dit tilbud ved at aktivere din medlemskonto. Dette opretter en kontrakt mellem dig og os vedrørende brugen af JustFab baseret på disse vilkår.

3.4. Du har ikke ret til aktivering af en medlemskonto. Derudover forbeholder vi os ret til at slette flere tilmeldinger.

4. JustFabs basismedlemskab: kontraktindhold, opfyldelse, rettigheder og forpligtelser

4.1. På baggrund af basismedlemskabet kan du købe produkter hos JustFab i henhold til betingelserne for basismedlemmer.

4.2. Vi forpligter os til at præsentere produkter fra vores aktuelle kollektion, der er skræddersyet til din modesmag den første dag i måneden.

4.3. Du er forpligtet til altid at holde dine personoplysninger på din medlemskonto ajourførte, således at basismedlemskabet kan opfyldes uden problemer. Vi informerer dig nærmere om brugen af dine oplysninger i vores »databeskyttelsespolitik.

4.4. Basismedlemskabet har ingen minimumsperiode og kan opsiges af dig til enhver tid uden varsel. Yderligere oplysninger om opsigelsen af dit basismedlemskab (udløb, kontaktoplysninger, osv.) forklares på vores »hjælpesider. For os gælder en varselsperiode på fire uger.

5. JustFabs VIP-medlemskab: Kontraktindhold, opfyldelse, rettigheder og forpligtelser

5.1. Ud over dit basismedlemskab kan du blive VIP-medlem ved at indgå et betalt VIP-medlemskab under bestillingsprocessen. Du indgår VIP-medlemskabet i forbindelse med din ordre ved at bestille produkter på de betingelser, der kun tilbydes VIP-medlemmer.

5.2. VIP-medlemskabet giver dig udvidede funktioner og fordele: Du kan bestille produkter, der er reserveret til VIP-medlemmer, eller købe produkter i henhold til eksklusive betingelser (f.eks. på et tidligere tidspunkt eller til en lavere pris). Hvis du vælger denne mulighed, vil du også modtage – hvis relevant baseret på dit særskilte samtykke – e-mails, nyhedsbreve, særlige tilbud og andre opdateringer for at forbedre din shoppingoplevelse yderligere.

5.3. Ved at tilmelde dig et VIP-medlemskab accepterer du enten (i) at sætte dit VIP-medlemskab på pause i henhold til »Afsnit 5.4 inden den 5. dag i hver måned ("spring over") eller (ii) at købe med eller uden at indløse en VIP-medlemskredit (“kredit”) eventuelt produkt på JustFab senest den 5. dag i hver måned (“shoppe”) eller (iii) at betale det aftalte månedlige VIP-medlemsgebyr hver måned. Hvis du ikke springer over eller shopper i henhold til »Afsnit 5.4, opkræver vi det aftalte VIP-medlemsgebyr fra din betalingsmetode. Du kan til enhver tid tjekke beløbet for det aftalte VIP-medlemsgebyr på din konto eller her. Dette beløb vil blive indsat som en kredit på din medlemskonto til fremtidige køb på JustFab. Detaljerede oplysninger om kreditten og indløsning af en kredit findes under »Afsnit 6.

5.4. Hvis du ikke ønsker, at det aftalte VIP-medlemsgebyr opkræves fra dig i en måned, og du derfor ikke ønsker, at din medlemskonto debiteres en kredit, kan du sætte dit VIP-medlemskab på pause for den pågældende måned ved at springe over via en tilsvarende funktion på din brugerkonto (f.eks. “Spring over nu”) eller ved at shoppe senest den 5. dag i hver måned. I den følgende måned skal du tage en ny beslutning. Du kan holde pause, så ofte du vil.

5.5. VIP-medlemskabet løber i en ubestemt periode og kan opsiges af dig til enhver tid uden varsel. For os gælder en varselsperiode på fire uger til slutningen af måneden. Yderligere oplysninger om opsigelsen af dit VIP-medlemskab (udløb, kontaktoplysninger, osv.) forklares på vores »hjælpesider.

6. JustFab-kreditter: opkøb, indløsning, gyldighed

6.1. Hvis du ikke springer over eller shopper en måned i henhold til »Afsnit 5.4, opkræver vi det aftalte VIP-medlemsgebyr fra din angivne betalingsmetode. Du krediteres derefter en kredit på din medlemskonto. Denne kredit er en elektronisk tilgængelig betalingsmetode for produkter på JustFab; en kredit har ikke en kontantværdi. Klik her for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger dine kreditter til et køb hos JustFab.

6.2. Hvis du, efter at have betalt med en kredit, er berettiget til en refusion af købsprisen i tilfælde af annullering eller fortrydelse af et køb, kan du modtage denne i form af en kredit.

6.3. Du kan til enhver tid tjekke på din medlemskonto, hvor mange kreditter din medlemskonto har.

6.4. Kreditter kan ikke overføres.

6.5. Du kan indløse dine kreditter på din medlemskonto én eller flere gange under dit VIP-medlemskab og efter ophør af dit VIP-medlemskab, når du køber produkter på vores websted.

6.6. Kreditter udløber 36 måneder efter den dato, hvor de blev krediteret din medlemskonto.

Ordrer, levering og returnering af produkter

7. Køb af produkter

7.1. Med bestilling af produkter og dens accept af os, indgås en bindende købskontrakt mellem dig og os på den måde, der er beskrevet i de følgende bestemmelser.

7.2. Præsentationen af produkterne er endnu ikke et juridisk bindende kontrakttilbud fra os, men kun en ikke-bindende invitation til dig til at bestille produkter. Først når du bestiller et produkt, indsender du et bindende tilbud om at indgå en købskontrakt for dette produkt ved at klikke på bestillingsknappen.

7.3. På websiden, hvor du kan indsende din ordre ved at klikke på bestillingsknappen, opsummerer vi indholdet af din ordre igen. Dette giver dig mulighed for at kontrollere indtastningerne og, om nødvendigt, rette indtastningsfejl ved hjælp af navigationsknapperne i din internetbrowser eller tilsvarende navigationsfunktioner på vores websted for at skifte til den webside, hvorpå dine oplysninger blev registreret. Du kan også til enhver tid annullere bestillingsprocessen ved at lukke internetbrowseren.

7.4. En automatisk genereret bekræftelse på modtagelse efter afsendelse af ordren, som vi kan kombinere med en ordrebekræftelse, er endnu ikke en accept af tilbuddet. Vi kan acceptere din ordre ved at sende en forsendelsesbekræftelse via e-mail eller ved at levere de bestilte produkter inden for 5 dage. Ellers betragtes din ordre som afvist. Hvis din ordre afvises, og du har tilmeldt dig et VIP-medlemskab, vil dit VIP-medlemskab automatisk blive konverteret til et basismedlemskab efter afvisningen. Du er selvfølgelig velkommen til at blive VIP-medlem igen til enhver tid ved at acceptere indgåelsen af et VIP-medlemskab igen i forbindelse med din ordre, ved at bestille produkter på de betingelser, der kun tilbydes VIP-medlemmer.

7.5. For at give så mange medlemmer som muligt mulighed for at bestille produkterne, accepterer vi kun ordrer, der omfatter sædvanlige husholdningsmængder.

8. Opbevaring og tilgængelighed af vilkårene

8.1. Denne version af vilkårene kan udskrives, gemmes eller downloades her som en »pdf og gemmes på din pc ved hjælp af de relevante funktioner i din browser. Derudover modtager du dem fra os efter gennemførelse af din ordre i en e-mail, hvor indholdet af ordren gengives igen i overensstemmelse med lovkravene. Du kan også udskrive eller gemme denne e-mail. Endelig opbevarer vi din ordre på din medlemskonto. Du kan få adgang til den der, når du har logget på.

8.2. Du kan læse de aktuelle vilkår til enhver tid på vores websted. Hvis din ordre blev afgivet for et stykke tid siden, og vilkårene i mellemtiden har ændret sig, vil versionen af vilkårene i den e-mail, der sendes, efter at ordren er blevet afgivet, være gældende for dig, medmindre vi i mellemtiden har aftalt ændringer af denne version med dig i overensstemmelse med »Afsnit 19. I så fald gælder den ændrede version. Vi sender dig gerne den originale version af de vilkår, der gælder for dig, via e-mail efter anmodning herom.

9. Priser, forsendelsesomkostninger, prisjustering

9.1. De priser, der angives på tidspunktet for bestilling af produktet, gælder, og der er forskel mellem priserne for basismedlemmer og VIP-medlemmer. Hvis du aktiverer dit VIP-medlemskab med ordren, er priserne via VIP-medlemskabet allerede gyldige for dig. De angivne priser omfatter salgsafgift og andre priskomponenter. Derudover er der omkostninger til emballage og forsendelse, medmindre der er aftalt gratis fragt.

9.2. Vi forbeholder os ret til at justere prisen for VIP-medlemskab efter indgåelse af kontrakten, hvis indkøbs- eller provisionsomkostninger (“samlede omkostninger”), der kan tilskrives prisen for VIP-medlemskab på det danske marked, stiger på grund af ændringer i markedsbetingelserne, og vi ikke kan kompensere for denne stigning, når vi afvejer i forhold til at afvise andre omkostningsfaktorer (“samlet omkostningsstigning”). Vi kan kun justere prisen for VIP-medlemskab med et beløb, der er nødvendigt for at modregne en samlet omkostningsstigning, men ikke for at generere yderligere margin. Vi kan kun implementere én prisstigning én gang pr. kalenderår. Vi indvilliger også i at videregive fald i de samlede omkostninger til dig. Vores vurderingsgrundlag for beregningen af samlede omkostninger er ændringer i følgende omkostningselementer, hvorved vægtningen af det individuelle omkostningselement for beregningen af vores samlede omkostninger falder fra venstre mod højre: Pålagte offentlige gebyrer, afgifter og skatter (ekskl. moms), tariffer, fondsbørspriser, ændringer i importafgifter og omkostninger for den tekniske tilvejebringelse og distribution af vores tjenester. Derudover vi forbeholder os retten til at justere prisen for VIP-medlemskabet (i) i tilfælde af en stigning i den lovbestemte moms, der gælder for prisen for VIP-medlemskabet (og er forpligtet til at reducere prisen i tilfælde af en reduktion deraf) eller (ii) i tilfælde af en væsentlig ændring i forbrugerprisindekset fra Danmarks Statistik i overensstemmelse med de væsentlige ændringer, en væsentlig ændring anses for at være en stigning på 0.5 procentpoint eller mere sammenlignet med samme periode sidste år.

9.3. Prisændringer i henhold til »Afsnit 9.2 skal tidligst gælde tredive (30) dage efter datoen for vores e-mailmeddelelse til din sidste registrerede e-mailadresse. Din ret til at opsige VIP-medlemskabet i henhold til »Afsnit 5.5 forbliver upåvirket

10. Tilgængelighed, levering og forsendelse

10.1. De produkter, vi tilbyder, har en leveringstid på ca. fem dage, medmindre vi udtrykkeligt angiver andet i begyndelsen af bestillingsprocessen.

10.2. Medmindre andet aftales under bestillingsprocessen, leverer vi kun produkter til adresser i Danmark.

11. Betaling af købsprisen og betaling af produkter

11.1. Købsprisen forfalder med det samme, medmindre en senere betalingsdato aftales på bestillingstidspunktet eller meddeles ved levering. Dog foretages direkte debiteringer eller lignende betalingstransaktioner (f.eks. kreditkortdebiteringer) tidligst, når din ordre afsendes, så du ikke behøver at betale, før produkterne er på vej til dig.

11.2. Til betaling af købsprisen tilbyder vi forskellige betalingsmetoder, som vises i begyndelsen af bestillingsprocessen. Du kan vælge mellem disse betalingsmetoder under bestillingsprocessen, eller når du aktiverer dit VIP-medlemskab.

12. Bibeholdelse af adkomst

Et produkt forbliver vores ejendom indtil fuld betaling af købsprisen.

Lovbestemt fortrydelsesret, yderligere frivillig returret og rettigheder i tilfælde af mangler

13. Lovbestemt fortrydelsesret og yderligere frivillig returret

13.1. Ud over de lovbestemte fortrydelsesrettigheder i henhold til »Afsnit 20, har du ret til at returnere eller bytte produkterne op til 30 dage efter modtagelse. Fristen begynder dagen efter, at du har modtaget produktet. Den rettidige forsendelse af produkterne er tilstrækkelig til at overholde fristen.

13.2. Den yderligere frivillige returret gælder kun, hvis produktet er komplet, ubeskadiget og returneres i den oprindelige emballage. En inspektion af produktet er tilladt, for så vidt det også er muligt og normalt i en detailforretning, f.eks. en kort tilpasningstest.

13.3. Du kan gøre brug af din yderligere frivillige returret i henhold til dette »Afsnit 13 ved at sende produkterne inden for perioden på 30 dage til følgende adresse:

TechStyle GmbH,

c/o Bleckmann Solutions B.V.

Maarten de Vriesstraat 18-20

5975 RW Sevenum, Holland

13.4. Når du benytter dig af den yderligere frivillige returret, debiteres en kredit på din medlemskonto, eller en kredit udstedes på det betalte beløb. En refundering af købsprisen i kontanter er udelukket i henhold til den yderligere frivillige returret. Vi afholder omkostningerne ved returneringen, forudsat at du bruger de gratis returneringsmetoder, som vi tilbyder på webstedet »Forsendelse og returneringer.

13.5. Den yderligere frivillige returret er i tillæg til din lovbestemte fortrydelsesret vedrørende køb af produkter og VIP-medlemskabet for forbrugere. Bestemmelserne om den yderligere frivillige returret gælder udelukkende for dette, påvirker ikke udøvelsen af den lovbestemte fortrydelsesret og begrænser den ikke på nogen måde. Med henblik på udøvelsen af den lovbestemte fortrydelsesret gælder kun de relevante lovbestemmelser, som vi informerer dig om i »Fortrydelsesinstruks vedrørende køb af produkter i henhold til »Afsnit 20.1 og i »Fortrydelsesinstruks vedrørende VIP-medlemskabet i henhold til »Afsnit 20.2

13a. Vores ret til at annullere aktiveringsordren efter tilbagetrækning af VIP-medlemskabet

På grundlag af en kontraktlig fortrydelsesret har JustFab ret til at trække sig ud af købskontrakten med dig for den første ordre, du afgiver som VIP-medlem ("aktiveringsordre"), hvis du trækker dig ud af dit VIP-medlemskab i overensstemmelse med »Afsnit 20.2 og ikke tidligere har afgivet nogen ordre til JustFab ud over aktiveringsordren. Hvis JustFab erklærer sin tilbagetrækning ved at annullere din aktiveringsordre, skal JustFab og du returnere enhver udførelse, der allerede er udvekslet. I dette tilfælde er du dog berettiget til at købe de bestilte artikler via aktiveringsordren til den pris, hvortil du kunne have bestilt de relevante artikler som basismedlem. For at undgå tvivl: Denne fortrydelsesret gælder også, hvis du tidligere har været VIP-medlem af JustFab og trækker dig ud af et nyligt indgået VIP-medlemskab.

14. Erstatningsansvar for mangler og samspillet mellem fortrydelsesretten/returretten og rettigheder i tilfælde af mangler

14.1. Vores lovbestemte erstatningsansvar for mangler finder anvendelse. Det skal fortsat eksistere uden begrænsning i tillæg til de lovbestemte fortrydelsesrettigheder i medfør af »Afsnit 20 og den yderligere frivillige returret i medfør af »Afsnit 13.

14.2. De lovbestemte fortrydelsesrettigheder i medfør af »Afsnit 20 og den yderligere returret i medfør af »Afsnit 13 skal eksistere uafhængigt af hinanden.

Erstatningsansvar, ændringer til vilkårene, endelige bestemmelser, fortrydelsesinstruks, osv.

15. Kontraktbrud, erstatningsansvar

15.1. Af hensyn til alle vores medlemmer og en uafbrudt drift af JustFab er vi nødt til at forbeholde os retten til at advare medlemmer i tilfælde af overtrædelser af disse vilkår eller – i tilfælde af alvorlige overtrædelser, der udgør en god årsag til opsigelse – til at opsige VIP-medlemskabet uden varsel og til at slette eller ændre indhold, der er oprettet af medlemmer (virtuel national rettighed).

15.2. Vi er erstatningsansvarlige uden begrænsning for krav for skadeserstatninger, der opstår som følge af erstatningsansvar for mangler, for forsætlig og grov uagtsomhed samt for skader, som vi forårsager på grund af skade på liv, legeme eller helbred. Derudover er vi erstatningsansvarlige uden begrænsning for skadeserstatninger, der er dækket af erstatningsansvar i henhold til præceptive lovbestemmelser, nærmere bestemt den danske produktansvarslov, samt i tilfælde af formodning om en garanti.

16. Intellektuelle ejendomsrettigheder

Vi forbeholder os udtrykkeligt alle vores intellektuelle ejendomsrettigheder, og de må ikke bruges af medlemmer eller tredjeparter, hverken online eller offline, uden vores skriftlige samtykke.

17. Forbeholdelse af ret til ændring

17.1. Vi forbeholder os ret til at ændre bestemmelserne i disse vilkår til enhver tid i overensstemmelse med kravene angivet nedenfor.

17.2. I tilfælde af væsentlige ændringer har du ret til at opsige vilkårene i løbet af varselsperioden i »Afsnit 17.3.

17.3. Vi underretter dig om væsentlige ændringer til disse vilkår, der er omfattet af vores ret til ændring pr. e-mail, før de træder i kraft. Hvis du ikke modsætter dig gyldigheden af de nye vilkår inden for 30 dage efter modtagelse af en sådan e-mail, anses de ændrede vilkår for at være accepteret. For andre ændringer end væsentlige ændringer opdaterer vi blot vilkårene på vores websted her https://www.justfab.dk/betingelser.

17.4. Den almindelige ret til opsigelse, som både du og vi er berettiget til i medfør af »Afsnit 4.4 og »Afsnit 5.5 forbliver upåvirket.

18. Gældende lovgivning

Dansk lovgivning skal gælde for kontraktforhold og andre juridiske forhold mellem dig og os – også i tilfælde af ordrer på tværs af landegrænser. De Forenede Nationers konvention om aftaler om internationale køb og eventuelle andre internationale aftaler finder ikke anvendelse. Dette lovvalg gælder kun for dig som forbruger, for så vidt du ikke fratages den beskyttelse, der tildeles af præceptive lovbestemmelser i det land, hvor du har din sædvanlige bopæl.

19. Diverse, europæisk online-tvistbilæggelsesplatform

Hvis individuelle bestemmelser i disse vilkår helt eller delvist er eller bliver ugyldige, eller hvis disse vilkår indeholder en mangel i bestemmelserne, vil gyldigheden af de resterende bestemmelser eller dele af sådanne bestemmelser forblive upåvirket. De ugyldige eller manglende bestemmelser skal erstattes af de respektive lovbestemte forordninger.

Vi er juridisk forpligtede til at henvise dig til Europa-Kommissionens europæiske online-tvistbilæggelsesplatform, som du kan kontakte på http://ec.europa.eu/odr. Vi deltager ikke i eventuelle tvistbilæggelsessager foran et forbrugervoldgiftsråd, og vi er ikke forpligtede til at gøre det.

20. Fortrydelsesinstruks, produktkøb og VIP-medlemskab

20.1. Fortrydelsesinstruks for produktkøb

I følgende fortrydelsesinstruks forklarer vi nærmere din lovbestemte fortrydelsesret for hvert enkelt køb af produkter. Du er juridisk berettiget til denne fortrydelsesret, uanset om du køber produkter på vores onlineplatform i forbindelse med et VIP-medlemskab, eller om du køber fra os uden at være VIP-medlem.

Fortrydelsesinstruks

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at trække dig ud af denne kontrakt inden for 14 dage uden at angive nogen årsag. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart ud over transportøren og angivet af dig får fysisk besiddelse af varerne. For at udøve fortrydelsesretten skal du informere TechStyle Fashion Group Ltd, 25 Wilton Road, London SW1V 1LW, Storbritannien, telefon: 89 88 39 88, e-mail: support@justfab.dk) ved hjælp af en utvetydig erklæring (f.eks. et brev sendt med post eller en e-mail) om din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt.

Du kan bruge den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse vedrørende din udøvelse af fortrydelsesretten, før fortrydelsesfristen udløber.

Indvirkning af fortrydelse

Hvis du trækker dig ud af denne kontrakt, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af de supplerende omkostninger, der følger af dit valg af en anden type levering end den billigste type standardlevering, der tilbydes af os), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi informeres om din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt. Vi foretager en sådan refusion ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet. Under alle omstændigheder vil du ikke pådrage dig eventuelle gebyrer som følge af en sådan refusion. Vi kan tilbageholde refusion, indtil vi har modtaget varerne, eller du har fremlagt bevis for at have sendt varerne tilbage, alt efter hvad der forekommer først.

Du skal returnere varerne eller aflevere dem til TechStyle Fashion Group Ltd, 25 Wilton Road, London SW1V 1LW, Storbritannien uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du meddeler din tilbagetrækning fra denne kontrakt til os. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne tilbage, inden perioden på 14 dage udløber. Du skal afholde de direkte omkostninger ved returnering af varerne. Du er kun ansvarlig for eventuel formindsket værdi af varerne som følge af håndtering andet end hvad der er nødvendigt for at fastslå arten, egenskaberne og funktionsdygtigheden af varerne.

Standardfortrydelsesformular

(hvis du ønsker at trække dig ud af kontrakten, skal du udfylde og returnere denne formular til os).

 • Til TechStyle Fashion Group Ltd, 25 Wilton Road, London SW1V 1LW, Storbritannien, og e-mail: support@justfab.dk
 • Jeg/vi (*) meddeler hermed, at jeg/vi (*) trækker mig/os ud af min/vores (*) salgskontrakt for følgende varer (*)/for leveringen af følgende tjeneste (*),
 • Bestilt den (*)/modtaget den (*),
 • Navn på forbruger(e),
 • Forbrugers/forbrugeres adresse,
 • Forbrugers/forbrugeres underskrift (kun i tilfælde af papirmeddelelse),
 • Dato

(*) Slet som relevant

20.2. Fortrydelsesinstruks VIP-medlemskab

I den følgende fortrydelsesinstruks forklarer vi dig nærmere din lovbestemte fortrydelsesret vedrørende indgåelsen af et VIP-medlemskab. Denne fortrydelsesret tildeles dig ved lov og er uafhængig af og eksisterer i tillæg til den fortrydelsesret, som du er berettiget til med hensyn til køb af produkter på vores onlineplatform.

Fortrydelsesinstruks

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at trække dig ud af denne kontrakt inden for 14 dage uden at angive nogen årsag. Fortrydelsesperioden udløber 14 dage fra dagen for kontraktens indgåelse. For at udøve din fortrydelsesret skal du informere TechStyle Fashion Group Ltd, 25 Wilton Road, London SW1V 1LW, Storbritannien, virksomhedsregistreringsnummer 12716082, support@justfab.dk, telefon 89 88 39 88 ved hjælp af en utvetydig erklæring (f.eks. et brev sendt med post eller en e-mail) om din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt.

Du kan bruge den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse lsesperioden udløber.

Indvirkning af fortrydelse

Hvis du trækker dig ud af denne kontrakt, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af de supplerende omkostninger, der følger af dit valg af en anden type levering end den billigste type standardlevering, der tilbydes af os), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi informeres om din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt. Vi foretager en sådan refusion ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet. Under alle omstændigheder vil du ikke pådrage dig eventuelle gebyrer som følge af en sådan refusion.

Standardfortrydelsesformular

(Hvis du ønsker at trække dig ud af kontrakten, skal du udfylde og returnere denne formular til os).

 • Til TechStyle Fashion Group Ltd, 25 Wilton Road, London SW1V 1LW, Storbritannien, og e-mail: support@justfab.dk
 • Jeg/vi (*) meddeler hermed, at jeg/vi (*) trækker mig/os ud af min/vores (*) salgskontrakt for følgende varer (*)/for leveringen af følgende tjeneste (*),
 • Bestilt den (*)/modtaget den (*),
 • Navn på forbruger(e),
 • Forbrugers/forbrugeres adresse,
 • Forbrugers/forbrugeres underskrift (kun i tilfælde af papirmeddelelse),
 • Dato

(*) Slet som relevant

 

Version 03/2023