Shop with confidence: free returns and exchanges within 60 days of purchase.
LEVERING & RETURNERING

Levering og priser er baseret på dit subtotale ordrebeløb og udregnet efter at eventuelle rabatter er fratrukkede. Priser er udregnet på følgende måde:

Subtotalt beløb Fragtomkostninger
340 kr. og derover

GRATIS levering 3-5 hverdage

Under 340 kr. 45 kr. 3-5 hverdage

Bemærk: Vi tilbyder kun levering i Danmark. Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland.

Så snart din bestilling er afsendt, vil du modtage et trackingnummer via e-mail. Du kan også finde dine ordredetaljer og trackinginformation i din ordrehistorik under “Min konto”, eller på kvitteringen som du har modtaget fra DHL.

RETURNERING & OMBYTNING
Hvis du ikke er tilfreds med din bestilling, ombytter eller returnerer vi med glæde med udgangspunkt i vores retningslinjer vedrørende returnering og ombytning, som beskrevet neden for.

Vi tilbyder 3 muligheder:

(1) Returner mod en Justfab Credit: Du har 60 dage, fra den dag hvor du modtager din bestilling, til at returnere din vare. Der kan gå op til 14 dage, før din JustFab Credit fremgår af din JustFab-medlemskonto.

(2) Ombytning til et andet JustFab produkt. Du har 60 dage, fra den dag hvor du modtager din bestilling, til at returnere din vare mod ombytning til et andet JustFab-produkt.

(3) Returnering med henblik på fuld refundering. Du har 14 dage, fra den dag hvor du modtager din bestilling, til at returnere din vare. Vi vil tilbagebetale dig via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb. Der kan gå op til 14 dage, før din refundering fremgår på dit betalingsmiddel. Bonus point optjent gennem købet vil blive fratrukket din medlemskonto, hvis du vælger fuld refundering.

Bemærk: Produkter købt med særlige rabatter kan være undtagede de generelle regler for returnering og ombytning. (Vi beder om, at du holder dig orienteret omkring de specifikke betingelser gældende for de aktuelle tilbudsvarer).

Før du starter din returnering:

Venligst sørg for, at du kun har brugt varerne til at prøve dem på, og at du returnerer varerne komplet og i original stand, intakt og uden skader. Derudover skal alle labeler og etiketter stadig være knyttet til varen. Vi forbeholder os retten til at kræve erstatning for ethvert værditab som følge af forkert håndtering af varerne.

Du kan nemt og hurtigt registrere din returnering online:

Åbn din konto, klik derefter på "bestilling og returnering", vælg din ordre, og klik på "Start din returnering", vælg hvilken vare du vil returnere, og klik på "Fortsæt". Du kan nu vælge at returnere varen for en refusion eller ombytning.

Derefter:

    • Åbn Bleckmanns hjemmeside.
    • Indtast dine oplysninger og klik på "Submit".
    • Vælg dit land og klik på "Submit"; en PDF-kopi af din returlabel vil blive oprettet til dig i den sidste trin.

Du kan nu udskrive din returlabel fra det angivne link eller den kopi, du får i din e-mail.

Venligst aflever pakken til det nærmeste PostNord-punkt.

Returnering og ombytning i 4 enkle skridt:


Print label

Gør pakken klar

Påsæt returlabel

Afsend pakken!