Køb bootcut-jeans billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Bootcut-jeans

Et comeback til bootcut-jeans

Bootcut-jeans
I årevis var de næsten forsvundet fra gadebilledet og catwalken, men nu er bootcut-jeansene tilbage igen. Det er heldigt, for denne klassiske model klæder alle og er nem at kombinere!
Bootcut-jeans
Bootcut-jeans

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Bootcut-jeans
Betydningen af ordet "bootcut-jeans" skal tages bogstaveligt, for det er slet og ret jeans, der oprindeligt var beregnet til at blive brugt sammen med støvler. Bootcut-jeans til damer var især populære i 90'erne. Derfor er de nu tilbage igen som en del af den hippe 90er-retrotrend. Hos JustFab har vi et FABelagtigt udvalg af bootcut-jeans til damer – også i store størrelser.
Hvad er bootcut-jeans?

Jeans med bootcut er smalle over låret med en anelse vidde fra knæet og ned. Dette snit giver jævne proportioner og klæder alle figurer. Bootcut-jeans – især i sort eller andre mørke farver – er meget fordelagtige, hvis man vil skjule kraftige lår. Bootcut-jeans med høj talje får benene til at se ekstra lange ud. Hvis du gerne vil have din overkrop til at se længere ud, bør du vælge bootcut-jeans med lav talje – altså jeans, der sidder lavt på hoften.Hvilke sko passer til bootcut-jeans?

Bootcut-jeans er fantastiske, for de passer til alle sko. Et lille trick til alle, der gerne ville have længere ben: Køb dine bootcut-jeans en anelse længere og brug dem sammen med et par højhælede sko, som du skjuler under bukserne. Det giver et par centimeter mere. Som navnet antyder, passer bootcut-jeans selvfølgelig også godt til støvler – bukserne skal blot sidde ud over, ikke nede i støvlerne. Hvis du har lange ben, kan du også vælge de populære 7/8-bootcut-jeans. Så ser man dine støvler under bukserne, hvilket ser flot og moderigtig ud!Hvad skal du være opmærksom på ved købet af et par bootcut-jeans?

Bootcut-jeans med eller uden stretch? Jo mere stretch, der er i dine jeans, desto behageligere er de at have på. Men husk: Jeans med meget stretch mister hurtigere deres facon end jeans uden elastan. Når det gælder farver, skal du være opmærksom på følgende: Lyse farver får én til at virke tykkere, mens mørke farver gør én slankere. For alle, der gerne vil have rundere former, anbefales hvide, lyseblå eller grå bootcut-jeans. Hvis du gerne vil have dine ben til at se slankere ud, bør du vælge bootcut-jeans i sort eller klassisk mørkeblå.Klik dig gennem udvalget af billige bootcut-jeans til damer i vores onlinebutik! Din personlige favorit kan du købe hos os direkte online – og som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på det første par bootcut-jeans!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?