Køb flared-jeans billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Flared-jeans

Trendy & smart – de nye flared-jeans

Flared-jeans
Flared-jeans, også kaldet kick-flare-jeans eller jeans med svaj, er et must i efterårs-/vintersæsonen 2017/2018. Vi har et par tips og tricks til, hvordan du kan bruge denne populære model.
Flared-jeans
Flared-jeans

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Flared-jeans
Flared-jeans til kvinder er super trendy, især modeller med høj talje. Men stumpejeans med svaj, hvor buksebenene er 7/8 del lange, ser også rigtig flot ud – især hvis enderne er frynsede, så de virker lidt rå. Med denne moderigtige style kan du sammensætte et look i stil med de mest populære modebloggere og it-piger. Hos JustFab fås de hippe flared-jeans til kvinder selvfølgelig i alle størrelser.
Hvad er flared-jeans?

Flared-jeans er bukser, der sidder stramt om låret og er brede fra knæet og ned. I forhold til bootcut-jeans har flared-jeans langt mere vidde forneden. De er en moderne version af de gode gamle trompetbukser – i stil med de sexede detektiver i ""Charlie's Angels"". Flared-jeans, især modellerne med høj talje, giver superlange ben. Kun ved stumpejeans med svaj skal du være opmærksom på, om proportionerne passer. De brede bukseben er også meget smigrende for kvinder med former, for svajet giver jævne proportioner, hvis man har en lidt stor bagdel, brede hofter og kraftige lår. De brede bukseben skjuler også kraftige lægge.Hvilke sko passer til flared-jeans?

Flared-jeans kan kombineres med næsten alle sko. De kan bruges sammen med flade sko, sneakers eller hippe mokkasiner, hvis man ønsker et afslappet look, eller sammen med pumps, hvis det skal være klassisk elegant. Praktisk sideeffekt: Hvis du bruger jeans med svaj sammen med højhælede sko, får det dine ben til at virke meget lange. Stumpejeans med svaj er også virkelig smarte sammen med støvler. Det er rigtig flot, når man kan se dine støvler under bukserne – især hvis støvlerne har lidt kant, for eksempel hvis de har en af de pangfarver eller mønstre, der er in i efteråret/vinteren 2017/2018.Hvad passer til flared-jeans?

Du behøver blot at huske én enkelt moderegel: løst foroven, stramt forneden – stramt foroven, løst forneden. I forbindelse med flared-jeans betyder det, at disse trendy bukser passer bedst til stramme overdele – og at overdelen ikke skal være for lang, især ikke ved stumpejeans med svaj. Ellers kommer benene til at virke korte og proportionerne forkerte. Det anbefales altså at bruge korte overdele eller at stoppe overdelen ned i bukserne. Derudover kan du gøre helt, som du har lyst til!Klik dig gennem udvalget af billige flared-jeans til damer i vores onlinebutik! Din personlige favorit kan du købe billigt direkte online – og som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på det første par flared-jeans!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?