Håndtasker

Leder du efter drømmetasken? Vi har de flotteste ledsagere til hver dag!

Håndtasker
Her kommer trend-taskerne! Lige fra smarte satchels til sexede clutches – vi har den perfekte ledsager til enhver lejlighed. Har du planlagt den næste fest? Disse must-haves er din date!
Håndtasker
Håndtasker

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Håndtasker
De 5 hotteste taske-trends i 2017
Tid til en ny taske – men hvilken? I 2017 handler det hele om kreative styles. Designerne giver deres håndtasker ekstravagante hanke og kunstneriske detaljer. Silhuetterne ændrer sig også: Vi skifter fra XL- til XS-tasker, som vi kan tage med direkte fra kontoret på bar. Her kommer de 5 hotteste taske-trends, som du bør få fingrene i i denne sæson. Nu mangler du bare det passende outfit!
I mønsterfeber Lige fra Pop Art-inspirerede design i Andy Warhol-look til frække citater – de hotte tasker taler for sig selv!
Junglefeber Kunstpels, dyreprints, læderdetaljer ... med disse håndtasker bliver det vildt!
Mini-clutches Det er det indre, der tæller! Den søde mikrotaske har en stor personlighed. Og hvem har også brug for så meget plads? Clutches og minitasker er perfekte til at give dit look et pift farve.
Runde former Cirkelrunde taskehanke får et comeback! Med guldfarver eller ornamenter kan du skabe en trendy retrostil – så bliver din enkle taske klar til den næste fest!
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already a member?