Bademode

Eksklusive looks til beach girls – bademode for enhver type

Bademode
Lige meget om du er til bikini, tankini eller den klassiske badedragt eller om du er fitnessfreak eller soldyrker: Hos os finder du lige det badetøj, der passer til din type, størrelse og livsstil.
Bademode
Bademode

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Bademode
Badetøj skal frem for alt sidde perfekt – både på stranden og i poolbaren. Vi har stilfulde strandoutfit til enhver figur – fra størrelse nul til XXL, også med større skåle. Hos JustFab finder du dog ikke kun glamourøst plus-size badetøj online, men også ungdommeligt strandtøj til teenagere samt smart ventebadetøj. Vær ikke bange for at vise hud med det perfekte strandlook!
Hvilken bikini passer til dig?

Inden for bademoden er bikinien stadig en bestseller. Men for mange tager temaet ""bikinifigur"" glæden ved det smarte todelte beklædningsstykke. Og det selvom bikinien passer til enhver figur – det handler blot om at finde den rigtige model. Bikinioverdele med iøjnefaldende mønstre, rynkninger eller flæser passer bedst til en lille barm. En større barm iscenesættes bedst med en ensfarvet eller sart mønstret overdel. Runde kvinder ser flotte ud i retro-bikinier: Den højtsiddende underdel i 50'er-look dækker elegant problemområder og giver samtidig herlige associationer til ferie og ""dolce vita"".Tankini – det seje look til de aktive

En tankini er en slags bikini, hvis overdel består af en tanktop. Dette seje look er ikke kun diskret og behageligt, men også perfekt for alle der ønsker at være lidt mere tildækkede. Går man direkte fra svømmepølen til poolbaren, vil man sætte pris på det ekstra stykke stof, ligesom meget aktive strandpiger, der spiller beachvolley, jogger eller laver strandyoga, ikke behøver at bekymre sig om, at overdelen rutsjer med en tankini.Monokini – den populære klassiker med et tvist

I de senere år er badedragten gået lidt af mode. Det er lidt ærgerligt, for denne klassiker er både feminin og sportslig. Med den populære monokini har den nu fået et comeback. Monokinien består af ét stykke stof med udskæringer, snøringer eller rynkninger, det vil sige af mindre stof end en almindelig badedragt. Topmodeller og fashionistaer elsker dette strandlook, der ser topmoderne ud og fremtryller drømmeformer. Og vær ikke bekymret: Selvom monokinien har mere stof end bikinien, findes der adskillige modeller, hvor solen kan trænge igennem og sikre en pæn solbrun hud.Leder du efter det perfekte badetøj til lige dine former? Så se vores udsalg online af badetøj fra 2017, eller bliv inspireret af de hippe trends for bademoden 2018. Og det bedste af det hele? Hvis du registrerer dig som VIP-medlem, får du 75 % rabat på din første bestilling af badetøj. På tide at planlægge den næste strandferie!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already a member?