Toppe

"Topaktuelt": de nye trends inden for toppe

Toppe
"From top to bottom": Gør som moderedaktørerne og modebloggerne, der går strategisk frem, når de styler deres outfits – de begynder oppefra med en trendy top.
Toppe
Toppe

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Toppe
Selfie-generationen: Modestjerner ved, hvor vigtig den rigtige top er, når der skal tages gode portrætfotos. De smarte bukser og nederdele ses for det meste ikke på billederne. Med en trendy top kan du vise dig fra din bedste side – og ikke kun foran kameraet! Hos JustFab finder du et stort udvalg af elegante toppe, sexede toppe og coole overdele, der får dig til at se smart ud på ingen tid.
Raffinerede toppe til enhver lejlighed

En elegant kjole og et par højhælede er en yndet klassiker til særlige lejligheder. Bagefter bliver kjolen dog ofte hængt væk og glemt efter kun at have været brugt en enkelt gang. Flotte toppe kan derimod bruges og kombineres på mange måder. Skjortetoppe, blondetoppe og især hvide toppe ser meget elegant ud i kombination med pencilskirts og smokingbukser. Sammen med jeans, shorts og lårkorte nederdele virker de til gengæld ungdommelige og friske. Smarte toppe er et must-have, som gør det muligt for dig at få det bedste ud af din garderobe uden det store besvær.Lidt stof, stor virkning

Stropløse toppe og bustiertoppe, ærmeløs toppe og toppe med åben ryg er ekstra feminine. Hvis du synes, at en stropløs top er mindre behagelig, kan du som alternativ vælge en sart spaghettistrop eller løs sommertop. I øjeblikket oplever stumpetoppe – de såkaldte crop tops eller cropped tops – et comeback. It-piger elsker det afslappede street style-look, der ser sødt ud, men også kan være sexet. Og endda funky eller kreativt – én top, mange styles.Afslappede toppe som smart hverdagstøj

Coole, sportslige toppe hører hjemme i enhver garderobe. Tanktoppe er et must til lag-på-lag-looket og kan bruges på utrolig mange måder – elegant under en skjorte elle strikketrøje, som tankinitop på stranden sammen med bikinibukser eller som et afslappet stykke hverdagstøj i fritiden. Hvis du ønsker et stilrent sportsligt look, bør du vælge en oversize-tanktop i basketballstil. Lige meget om du vælger en tætsiddende eller en løs model, en kort eller en lang, en oversized eller en stumpet – med din yndlingstop kan du ændre dit look igen og igen.Har du brug for inspiration? Se det kæmpe udvalg af trendy toppe til toppriser hos JustFab. Lige meget om det skal være elegant eller sportsligt – vi er sikre på, at der er noget for din smag. Og højdepunktet: Alle nye VIP-medlemmer får 75 % rabat! på den første top. Det er da tiptop!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already a member?