Støvler

Støvler til den kolde årstid – highlights

Støvler
Støvler er et must i den aktuelle efterårs- og vintermode. Men for at du kan ligne en fashionista og ikke den bestøvlede kat, har vi et par tips og tricks til dig, så du kan komme godt og velklædt gennem den kolde årstid.
Støvler
Støvler

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Støvler
Højhælede støvler, overknee-støvler, støvletter, sexede støvler, chelsea-støvler... Vi har den rigtige støvle til ethvert look og enhver lejlighed. JustFab har et kæmpe udvalg af støvler. Hvis du følger et par enkle styling-regler, kan du komme både varm og smart gennem vinteren. Og glem ikke: Vi anbefaler at købe støvler et halvt eller et helt nummer større, så der er plads til varme strømper eller termosåler.
Styling med støvler: klassisk passer til alt

Sorte og brune støvler hører hjemme i enhver skoreol. Lige meget hvor spraglet eller mønstret dit outfit er: Disse alsidige hverdagssko passer til alt. Høje støvler kombineres bedst med skinny-jeans, leggings eller korte nederdele med strømpebukser. Med tone-i-tone-looket får du ekstra flotte ben. Du behøver blot at tage bukser, leggings eller strømpebukser på i samme farve som støvlerne. Det får benene til at virke længere – hvilket fint kan understreges med en lille hæl. Bootcut-bukser kan – som navnet antyder – selvfølgelig også bruges sammen med støvler. Da skal bukserne blot sidde ud over støvlerne, ikke nede i.Styling med støvler: klassisk med et tvist

Som alternativ til klassiske sorte eller brune støvler kan du også prøve lignende farver som grå, blå eller cognac. De dæmpede farvetoner passer godt til spraglede eller mønstrede outfit og kan kombineres på utallige måder. Tricket med at forlænge benene optisk fungerer også med denne variant. Du skal blot vælge strømpebukser eller leggings i samme nuance.Styling med støvler – unikt iøjnefaldende

Hvis du vil give dine vinteroutfit et særligt touch, kan du vælge støvler, der er rigtig iøjnefaldende. Rød er in-farven i denne efterårs/vintersæson. Hvordan ville det være med et par røde støvler til et enkelt, ensfarvet outfit? Hvide støvler i 60'er-stil giver et topmoderne look. Er du i tvivl om, om hvide støvler er for sarte og hurtigt bliver snavsede i regn og slud? Du behøver ikke at gå på kompromis, når det gælder din stil: Med nogle få tips og tricks ser dine støvler ud som nye igen. Du kan for eksempel rense og pudse dem med bodylotion eller babyolie. På støvler af ruskindslæder kan pletter nemt fjernes med et viskelæder.Med vores trends inden for støvler ser du altid smart ud, når temperaruren falder, og kommer varm og tørskoet gennem den kolde årstid. Så du ikke sprænger dit budget, når du køber støvler, får du som nyt VIP-medlem 75 % rabat på det første par!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already a member?