Køb Knæhøje Støvler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Knæhøje støvler

Knæhøje støvler er en modeklassiker blandt vintersko, for de er nemme at kombinere og passer til alle figurer – selvom de populære modeller selvfølgelig også fås med et skævt tvist.

Knæhøje støvler
Knæhøje støvler er en modeklassiker blandt vintersko, for de er nemme at kombinere og passer til alle figurer – selvom de populære modeller selvfølgelig også fås med et skævt tvist.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Knæhøje støvler
Knæhøje støvler er et absolut must-have i din vintergarderobe, uanset om du vælger en model med eller uden hæl. Et langt skaft til knæet beskytter mod kulde og er samtidig smigrende for enhver kropsstørrelse og figur – lige meget om du har korte, kraftige eller tynde ben. Hos JustFab har vi de aktuelle modeller i store størrelser, med ekstra skaftvidde og med ekstra bredde – og vores smarte knæhøje støvler kan selvfølgelig købes direkte online.
Klassikeren: den elegante knæhøje støvle

Sorte eller brune knæhøje støvler er rigtige vinterhverdagssko. Flade knæhøje støvler med spænder kan minde om smarte ridestøvler – og med hæl gør de dig et par centimeter højere, så dine ben virker længere, og du får en lang og elegant linje. Klassiske knæhøje støvler er som regel fremstillet af læder eller ruskind, men der fås naturligvis også veganske alternativer af kunstlæder i høj kvalitet, hvilke er lige så smarte som støvler af ægte læder.Nye trends: knæhøje støvler på en lidt anden måde

Snørestøvler har været yt i noget tid, men har fået et comeback denne vinter. I efterårs-/vintersæsonen 2017/2018 er vi især meget begejstrede for den knæhøje snørestøvle – et lidt skævt alternativ til det klassiske spændelook. Også andre af sæsonens trends styles bogstaveligt talt fra ""top til tå"". Knæhøje støvler i trendfarven rød kan indgå i et topmoderne tone-i-tone-look eller bruges som eyecatcher i forbindelse med et enkelt og diskret outfit. Eller må det godt være mere vildt? Så prøv et par mønstrede støvler i et af de aktuelle, trendy mønstre. Du får et ekstra cool og bevidst ""sjusket"" look med ruskindsstøvler, hvilke også fås som knæhøje støvler. Den brede form får disse støvler til at virke rigtig afslappede. Det er også en god model til kraftige lægge.Hvordan styler man knæhøje støvler?

Der er ikke noget nemmere end at kombinere et vinteroutfit med knæhøje støvler. Klassiske knæhøje støvler i sort passer til ethvert outfit: det sexede med lårkort nederdel og leggings eller tykke strømpebukser, det elegante med smart strikkjole eller afslappede skinny-jeans. Knæhøje støvler i trendfarven rød er en rigtig eyecatcher, hvis du klæder dig helt i sort. Så lægger man virkelig mærke til denne pangfarve. Eller prøv et par hvide knæhøje støvler: Når de kombineres med en sød lårkort nederdel får man et smart retrolook i 60'er-stil.Se vores sortiment af knæhøje støvler til damer. Som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på det første par støvler. Du kan glæde dig til dit smarte vinterlook.