Køb Bikerstøvler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

Bikerstøvler

Born to be wild: Rockede styles med de nye bikerstøvler

Bikerstøvler
Rå bikerstøvler gør dit outfit sejt og moderne. Du kan bruge støvlerne afslappet sammen med unisextøj eller legende som kontrast til en blomsterkjole. Under alle omstændigheder ser du cool ud – som om du snart skal ud at suse på din Harley Davidson.
Bikerstøvler
Bikerstøvler

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Bikerstøvler
Bikerstøvler er rigtige unisexsko, for de klæder både kvinder og mænd. Typisk for bikerstilen er den runde snude og de store spænder. Bikerstøvler med nitter er ekstra seje. De rå støvler går som regel til anklen og findes derfor ofte som bikerstøvletter til damer. Pep din vintergarderobe op med et par rockede bikerstøvler i år – og se FABelagtig ud!
Den perfekte iscenesættelse af den rockede bikerstøvle

Den klassiske bikerstøvle er sort og lavet af fast læder, med store spænder og helst også nitter. Der findes dog også smarte modeller i brun, grå, beige eller blå. De modige fashionistaer går i røde bikerstøvler – denne signalfarve er nemlig trendfarve i denne sæson. Bikerstøvler er ideelle om vinteren, for det rå læder er nemt at pleje og kan klare lidt af hvert i den kolde tid. Når støvlerne ser lidt slidte ud, er de faktisk perfekte. Vintage-bikerstøvler med et brugt look får rockpige-stilen til at virke autentisk.Coole og skæve variationer

Bikerstøvler med hæl giver mere højde. Men det seje look er mere afslappet med flade eller halvhøje hæle. Som alternativ til det klassiske spænde- og nitte-look fås der også bikerstøvler med snøre, som minder om Dr. Martens-støvler. Også cowboybikerstøvler til damer er en rigtig eye-catcher. De modigste modepiger tager mønstrede støvler eller bikerstøvler med broderier på, som giver deres outfit et bohemeagtigt touch. Hvis man ønsker et synligt modestatement, kan man klæde sig diskret, så bikerstøvlerne rigtig kommer til deres ret og ikke går i et med det andet tøj.Varme fødder i seje støvler

Om vinteren er forede støvler et hit. De holder fødderne varme og ser samtidig smarte ud. Skinny-jeans passer godt til sammen med de populære 7/8-jeansmodeller med flossede ender, der giver dine støvler et afslappet look. Ønsker du et 90'er-retrolook kan du også kombinere dine bikerstøvler med varme strømpebukser, en sød blomsterkjole og en tyk, grungeagtig striktrøje.Du finder støvler til bikere, rockpiger og fashionistaer under Sale samt i vores aktuelle kollektion – og som bonus får nye VIP-medlemmer 75 % rabat på det første par støvler. Vælg blot din yndlingsmodel og hop i støvlerne. Så er du klar til vinteren og til at suse med på moden!Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?