Køb Hverdagstoppe billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

NEW VIP EXCLUSIVE | 75% OFF 1st ITEM

Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Hverdagstoppe

Lette og afslappede – hverdagstoppe til alle dage

Hverdagstoppe
Dress up, dress down: Hverdagstoppe hører hjemme i ethvert klædeskab. De kan bruges på utallige måder – som del af et afslappet hverdagsoutfit eller et casual aftenlook.
Hverdagstoppe
Hverdagstoppe

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Hverdagstoppe
Hverdagstoppe er løse, hyggelige og bevidst "sjuskede". For at du ikke kommer til at se for "sjusket" ud, har vi et par tips til, hvordan du kan style toppe på en smart måde. Så du altid ser trendy ud – både dag og nat! De smarte overdele fås i mange forskellige modeller: som mønstrede tunikaer, løse blondetoppe eller oversize-skjorter med knapper.
Løse toppe, stramme bukser – et dream team

Løse toppe passer bedst til stramme bukser som skinny-jeans eller leggings. Med disse to beklædningsdele kan du style en "hverdagsuniform", der er både smart og behagelig. Om foråret/sommeren kan du kombinere dem med sneakers, ballerinasko eller højhælede sko - om efteråret/vinteren ser de godt ud sammen med støvler. Smarte støvler er altid klædeligt til dette look - lige meget om de går til anklen, knæet eller over knæet. Og det bedste af det hele? Dette afslappede look klæder alle. Kombinationen af løs top og stramme bukser er smigrende for enhver kropsform - lige meget om den er "æble-" eller "pæreformet". Hos JustFab har vi hverdagstoppe i alle størrelser fra str. 36 til 52.Afslappet aftenmode – går det?

Du vil gerne se fantastisk ud til en særlig lejlighed, men tøjet skal sidde behageligt? En afslappet hverdagstop er et godt valg – også til aftenbrug. For at få et elegant aftenlook skal du blot være opmærksom på detaljerne og materialet. Toppe af blondestof ser for eksempel rigtig fint ud. Sjove applikationer, broderier, flæsedetaljer eller et asymmetrisk snit, evt. med udskæringer, gør også dit outfit til noget særligt. Du kan også kombinere en afslappet sort top med sorte leggings, hvis du ønsker et enkelt, men flot aftenlook. Hertil passer et par iøjnefaldende sko – for eksempel med mønster eller i trendfarven rød. Så har du et helt perfekt look.Fashion-no-go i forbindelse med løse toppe: Hvad går ikke?

De løse overdele kan bruges allround på rigtig mange måder. Dog bør du aldrig kombinere en løs overdel med et par for løse bukser. Det ser for "sjusket" ud og gør dit outfit uformeligt. Hvis du på et tidspunkt vil prøve de populære bootcut-jeans eller flared jeans med svaj, bør du kombinere dem med en stram top. Det er meget enkelt!Klik dig gennem udvalget af afslappede og moderigtige hverdagstoppe hos JustFab – der er noget for enhver smag og figur. Du kan købe de smarte overdele billigt online. Og som en skøn bonus får alle nye VIP-medlemmer 75 % rabat på den første hverdagstop.