Køb Festtoppe billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

NEW VIP EXCLUSIVE | 75% OFF 1st ITEM

Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Festtoppe

Seje festtoppe til festpiger

Festtoppe
Med en festtop gør du altid en glamourøs entré, for de glitrende, skinnende overdele pepper dit outfit op og gør dig klar til enhver fest!
Festtoppe
Festtoppe

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Festtoppe
Hvis du skal til en stor fest og har dårlig tid eller et begrænset budget, er aftentoppen din bedste ven, for dette trendy stykke tøj forvandler med det samme dit hverdagsoutfit til et flot festlook. Du skal blot kombinere et par hverdagsbukser eller en løs nederdel med en festtop, et par smukke sko og øreringe - så er din aftengarderobe færdig!
Sexede festtoppe til årets fester

En festtop er typisk sort med glamourøse detaljer som blonder, flæser, broderier, udskæringer eller sjove applikationer. Nogle festoverdele har så mange detaljer, at du ikke behøver at bære smykker. En sexet festtop afslører meget hud. Den har tynde stropper, eller slet ingen, bare skuldre eller bar ryg. Den passer til korte, mellemlange og lange nederdele, men også til smalle smokingbukser, hvis man ønsker et cool sort-i-sort-look. Du kan også kombinere de sarte aftenoverdele med jeans – det giver et afslappet look med et elegant touch. Mix & match – lige som du har lyst til.Hyggelige aftentoppe til vinteren

Til en cool vinterfest må det gerne være lidt varmere end ellers. I vores onlinebutik har vi mange elegante aftentoppe til de kolde dage. En langærmet top med romantiske blonder udtrykker for eksempel elegance – lige som en afslappet sort festoverdel i et asymmetrisk snit med bar skulder. Og det bedste af det hele: Hos JustFab finder du disse trendy overdele til festen i alle størrelser fra 36 til 52!Spraglede festtoppe – det behøver ikke altid at være sort

En sort festoverdel er et must-have i dit klædeskab. Men nogle gange kan du roligt sætte knald på farverne. Hvad med en festoverdel i en pangfarve for eksempel? Signalrød er efterårs-/vintersæsonens absolutte trendfarve i 2017/2018. Eller har du prøvet nogle af de nye in-mønstre? Tern, leopardprint, stjernemønstre og blomster gør helt sikkert dit festoutfit til en eyecatcher.Hvad er din favorit til festsæsonen? Hos JustFab har vi et FABelagtigt udvalg af festtoppe – uanset om det skal være sexet, elegant eller ekstravagant. De smarte overdele kan du købe billigt online. Som nyt VIP-medlem for du endda 75 % rabat på den første festtop. Get the party started!