Køb jeans billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

NEW VIP MEMBER EXCLUSIVE | 75% OFF YOUR FIRST ITEM

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Jeans
Find de perfekte jeans til din figur
Det er ikke altid let at finde de perfekte jeans. Med den ideelle pasform kan du enten få en Kim Kardashian-inspireret timeglasfigur, eller få dine ben til at virke smallere for at afbalancere dine kurver. Vores team af stylister har fundet de perfekte jeans til enhver figur. Klar til ny denim?
Til en timeglasfigur... Jeans med lige ben uden vask er ideelle til dig. Uanset om de er lyse eller mørke – med en lidt bredere søm afbalancerer du dine kurver perfekt.
Hvis du er lille... Skinny-jeans skaber en mere lige figur og kan få din silhuet til at virke endnu mindre. Prøv i stedet med et par afslappede boyfriend-jeans, eller match dine skinny-jeans med en løs skjorte. Og glem ikke de høje hæle!
Hvis du er høj... Jeans med svaj og vask er vildt moderne! Den vaskede effekt giver dine lange ben den perfekte silhuet.
Til større størrelser... Stretch og struktur er dine venner. Jeans med høj talje former desuden en flad mave. Vores tip: Vælg en mørk vask, der indrammer dine ben og får dem til at virke smallere!