Køb Halskæder billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Halskæder

De smukkeste nye halskæder

Halskæder
Med en smart halskæde kan du gøre et enkelt outfit til en rigtig eyecatcher – ligesom en nobel halskæde passer perfekt til en elegant stil. Vi har de nyeste trends og mest populære klassikere.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Halskæder
En speciel halskæde kan ændre dit outfit totalt: Krave-halskæder, filigrane halskæder med vedhæng, choker-halskæder – når du skifter halskæde, får du et helt ny look. Hos JustFab kan du købe smarte halskæder billigt online. Måske bliver et eller flere af disse pragtstykker snart en del af din smykkesamling?
Halskædetrend nummer 1: Hvordan styler man filigrane halskæder?

Filigrane halskæder er en absolut klassiker blandt halskæder til kvinder. De tynde, lange halskæder bæres enten alene eller med vedhæng. Et hjerte er stadig et af de mest populære vedhæng. Man opnår en flot effekt ved kombinere filigrane halskæder i forskellig længde med hinanden. Disse flotte halskæder er meget diskrete stilmæssigt og passer derfor til mange forskellige typer overdele – lige fra en enkel top til mønstret, spraglet tøj. Der er kun én ting, du skal være opmærksom på: Guldfarvede halskæder passer bedst til varme farver, mens sølvfarvede halskæder ser flottest ud til kølige farver. Halskæder i rødguld har været meget populære i de seneste sæsoner og kan kombineres med mange forskellige farvenuancer.Halskædetrend nummer 2: Hvordan styler man choker-halskæder?

Choker-halskæder har været yt i nogle år, men på det sidste ser man disse seje halskæder mere og mere i modemagasinerne. Også it-piger elsker de populære halskæder, der for det meste er fremstillet af læder eller stof. De fås også som et enkelt, sort bånd eller med sløjfedetaljer, blondedetaljer eller et lille vedhæng. Choker-halskæder ser flottest ud, hvis din overdel har en lille udskæring. Overdele, der går helt op til halsen, passer ligesom rullekravebluser ikke til choker-halskæder, da de kommer til at skjule kæden.Halskædetrend nummer 3: Hvordan styler man kravehalskæder?

Kravehalskæder er specielle halskæder og et rigtigt modestatement. De bæres som en krave eller en smart ""hagesmæk"" over din overdel. Disse spraglede halskæder passer både til overdele, der går helt op til halsen, og til rullekravebluser. Du kan også bruge dem direkte på huden sammen med en overdel med udskæring. Du skal blot huske én ting: Jo mere spraglet og iøjnefaldende, din halskæde er, jo mere enkel skal din overdel være. Halskæde og overdel skal supplere hinanden – ikke konkurrere om opmærksomhed.Hvilken type halskæde er din favorit? Få mere inspiration i vores aktuelle kollektion af modesmykker, og køb din yndlingshalskæde billigt online nu – som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på den første halskæde!