Køb ringe billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Ringe

Lady of the Rings – flotte ringe til dit look

Ringe
Dine hænder er dit visitkort: Smukke, velplejede hænder og iøjnefaldende ringe er et rigtig modestatement.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Ringe
Smukke ringe giver dine hænder personlighed. Med moderinge kan du afprøve forskellige stile, uden at det sprænger dit budget. Hos JustFab kan du købe smarte moderinge billigt online – så dine hænder rigtig kan komme til at funkle.
Smukke unikaer eller smarte kombinationer?

Ringe kan bruges enkeltvis eller i kombination med andre ringe. Store, iøjnefaldende ringe ser flottest ud alene. Glitrende ringe med rhinsten, glamourøse cocktail-ringe eller oversize-ringe – som for eksempel ekstra brede ringe med fine udskæringer, der dækker hele det inderste fingerled – er rigtige eyecatcher. Du kan naturligvis også kombinere dine moderinge – for eksempel med en anden ring eller i et sæt med en halskæde med matchende metalfarve og smykkesten. Se vores udvalg af smykkesæt – du vil helt sikkert finde et par smarte kombinationer.Mange ringe – mix & match

En cool trend er at kombinere mange ringe oven på hinanden. Dette mix & match-look er især flot, hvis du kombinerer ringe i forskellige størrelser, så de brede ringe sidder på inderste fingerled, og de lidt smallere ringe på andet fingerled. Dette seje look gør det også nemmere at købe moderinge online, for ringene behøver ikke at passe perfekt. Variation og forskellighed er nøgleordet. Hos JustFab kan du finde forskellige sæt med ringe, så du nemt kan afprøve denne trend.Guld eller sølv?

Guldringe eller sølvringe? Det er meget enkelt: Hvis du er en varm farvetype, klæder guld dig bedst – hvis du er en kølig farvetype, er sølv flottere. Du kan selvfølgelig også blande de forskellige metalfarver og kombinere guld- og sølvfarvede ringe med halskæder, armbånd og øreringe i sølv, hvidguld, guld og rødguld. Alt, hvad du kan lide, er tilladt – så længe det funkler. Moderinge er for det meste udfærdiget i materialer som messing eller andet metal, der er forgyldt eller forsølvet. På den måde kan du få et smart modesmykke, uden at det sprænger budgettet.Iøjnefaldende ringe eller mange ringe? Hvilken trend passer til dig? Se udvalget af smarte moderinge hos JustFab. Du kan købe dine yndlingsringe billigt online nu – og som bonus giver vi alle nye VIP-medlemmer 75 % rabat på den første ring!