Køb billigt Armbånd online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Armbånd

Glimmer og glamour – sæsonens flotteste armbånd

Armbånd
Et glamourøst armbånd til festlooket, et diskret armbånd som et underspillet modestatement, armbånd med vedhæng eller et venskabsarmbånd? Et armbånd er prikken over i'et på ethvert outfit.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Armbånd
Øreringe, ringe, halskæder – disse smykker går du sikkert med til hverdag. Men hvad med et armbånd? Fra cool til elegant, fra ekstravagant til enkelt: Dette lille accessory er det perfekte supplement til dit look. Gør din smykkesamling komplet med et smart armbånd, der passer til din stil!
Glamourøse armbånd til festlooket

Uanset om du vælger sølv, guld eller rødguld, er et smukt armbånd med til at gøre ethvert festoutfit interessant. Med en kortærmet eller ærmeløs kjole kommer det funklende smykke rigtig til sin ret. Men et flot armbånd behøver man ikke kun at bruge ved særlige lejligheder. Du kan bruge det overalt, og på den måde gøre din hverdag mere glamourøs. Det ser flot ud at bruge armbåndet sammen med halskæder, øreringe eller ringe – selvfølgelig uden at overdrive. Undgå at bære alle dine smykker på en gang, ellers får du hurtigt et overlæsset look.Cool armbånd til et afslappet look

Flettede armbånd af læder, kunstlæder eller stof – ofte kaldet hippiearmbånd – giver et afslappet, legende look. De kan minde om festivalarmbånd – bare mere raffinerede. De egner sig godt til venskabsarmbånd eller som parsmykker til kærestepar. Hvis du vil have en rigtig wow-effekt, kan du bære flere på en gang, så de bliver til en slags manchet. Dette moderigtige look er især flot til kortærmede eller ærmeløse outfit, fordi armbåndene her kommer rigtig til deres ret. Vi har også flotte armbånd, der med fordel kan bruges alene. Vores populære ankerarmbånd af metal er et rigtigt must-have.Armbånd med vedhæng til det romantiske look

Armbånd med vedhæng – også kaldet samlearmbånd – er armbånd af metal, der løbende kan forsynes med nye vedhæng. I løbet af årene bliver armbåndet altså til et sandt modeprojekt, hvor du helt kan udleve din samlermani. Det er selvfølgelig muligt at gøre ethvert metalarmbånd til et gør det selv-samlearmbånd – simpelthen ved at forsyne det med vedhæng. Det er helt op til dig. Hvis du ikke har tid og lyst til at samle ind til det perfekte look i årevis, kan du selvfølgelig købe et færdigt armbånd med vedhæng i stedet.Hent inspiration i vores kollektion af armbånd. Dine yndlingsarmbånd kan du købe billigt online nu. Og det bedste af det hele: Vi giver alle nye VIP-medlemmer 75 % rabat på det første armbånd!