Køb Øreringe billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Øreringe

Bling-bling – nye trends inden for øreringe

Øreringe
Et par flotte øreringe kan hurtigt forvandle hverdagsoutfittet til et glamourøst aftenlook. Og i denne sæson fås det smarte tilbehør i alverdens former og materialer. Vi viser dig de nyeste trends inden for de mest populære øreringe.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Øreringe
Det er med øreringe som med resten af din garderobe: Du har brug for et stort udvalg for at kunne være perfekt stylet til enhver lejlighed. Et par smarte øreringe til fest, et par enkle stikker til hverdag, et par lange hængeøreringe og et par smukke kreoler. Hos JustFab kan du købe de mange populære styles billigt online – og på den måde gøre din samling af øreringe komplet med de flotteste in-smykker.
Øreringe: hængeøreringe, ørestikker eller kreoler?

De diskrete ørestikker er kommet for at blive. De fås i mange forskellige former – som hjerter, blomster, enkle kugler – eller som seje ankerøreringe, der passer til et hipt maritimt look. I efterårs-/vintersæsonen 2017/2018 er især store øreringe dog in igen: Hvad med et par vintage-øreringe i art deco-stil, et par iøjnefaldende øreringe i etno-look eller lange øreringe med kvaster, der spejler den aktuelle mode med frynser? Kreol-øreringe er også blevet utrolig in i forbindelse med 90'er-retrotrenden.Guld eller sølv?

Guldøreringe eller sølvøreringe? Det afhænger helt af din farvetype. Guld klæder varme farvetyper bedst, mens sølv er bedst til kølige farvetyper – men selvfølgelig er det tilladt at bryde modereglerne, hvis man ønsker et smart statement. Øreringe i rødguld eller lyst hvidguld er også meget populære. Når du kombinerer dine accessories, kan du også blande forskellige metalfarver – for eksempel guldfarvede øreringe til halskæder og armbånd i sølv, hvidguld, guld og rødguld. Det giver et glimtende metallic-look.Altid med på moden med modesmykker

Diamanter, perler og rubiner er ikke altid et must. Hvis du kan lide at skifte øreringe, lige som du har lyst, kan du kreere et effektfuldt glimmer-look selv med små midler. Forgyldte eller forsølvede modeøreringe af ædle materialer som rustfrit stål eller messing glimter lige så smukt som ægte smykker. Er du til bling-bling, kan du kombinere de glimtende smykker med rhinsten eller kunstige perler. Smarte øreringe fås i mange flotte variationer. På den måde kan du afprøve forskellige styles, uden at det sprænger budgettet.Ørestikker, hængeøreringe eller kreoler? Du kan købe dine yndlingsøreringe billigt online hos os – og som VIP-medlem får du endda 75 % rabat på det første par øreringe!