Køb shorts billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop

NEW VIP EXCLUSIVE | 75% OFF 1st ITEM

Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Shorts

Kort & godt – de smarteste shorts-look

Shorts
Shorts er et praktisk og smart stykke tøj om sommeren. Men også om vinteren kan du kreere seje look med shorts. Vi viser dig, hvordan du styler shorts til vinterbrug, så du endda kan bruge dem på kontoret.
Shorts
Shorts

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Shorts
Shorts til kvinder fås i mange modeller – fra sportslige strandshorts over de lidt længere bermudashorts til elegante shorts, der kan bruges til et smart aftenoutfit. Lige meget om det skal være sporty, sart eller tætsiddende – hos JustFab finder du shorts til enhver figur i størrelse 36 til 52. Med vores stylingtip kan du style dine shortsoutfit som en professionel.
Hvilke shorts passer til din figur?

Korte shorts er især smigrende for små kvinder, fordi de får benene til at virke længere – især shorts med høj talje, der med fordel kan kombineres med et par højhælede sko. Vil man ikke vise helt så meget hud, eller har man kraftige lår, som man gerne vil skjule, er bermudashorts eller afslappede boyfriend-shorts det rigtige valg. Som et cool alternativ kan man kombinere korte shorts med leggings i samme farve. Dette look fungerer bedst i sort og er et stilfuldt tvist, der også fungerer godt for meget store kvinder. På den måde kan du også bruge dine yndlingsshorts om vinteren.Shorts som afslappet fritidslook

Sportslige shorts af materialer som jersey kan kombineres med løse toppe, så man får et afslappet fritidslook. Der er dog mange andre muligheder end det sportslige look: Hvad med klassiske chino-shorts, praktiske cargo-shorts, spraglede strandshorts eller de iøjnefaldende 2-i-1-shorts, der ligner en nederdel foran og shorts bagpå?Shorts til kontoret eller aftenbrug

Shorts på kontoret? Det lyder måske lidt underligt, men giver faktisk et smart business-look. Du skal blot sørge for, at shortsene ikke er for korte, og at de er fremstillet af et materiale i god kvalitet som kraftig bomuld, satin eller hør. Så kan du kombinere dem med blazere, skjorter og skjortebluser – lige som du har lyst til. Det samme gælder om aftenen, hvor du bør vælge elegante dameshorts af fine materialer. Shorts i klassiske farver som sort eller hvid ser flot ud til aftenbrug – lige som pangfarven rød, der dominerer efterårs-/vintersæsonen 2017/2018.Ønsker du mere inspiration? Så se udvalget af shorts online hos JustFab – både under Sale og i den nye kollektion. Din personlige favorit kan du købe billigt med det samme – og som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på det første par shorts.