KøbFlade Sandaler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Flade sandaler

Hos os finder du dine drømmesandaler – uanset om du er gladiator-girl eller boho-beauty!

Flade sandaler
Sol, is og endelig sandal-sæson! Med disse trendy styles kan du nyde den varme årstid. Lige fra hippie-inspirerede romersandaler til sexy snøresandaler – din sommerflirt venter forude!

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Flade sandaler
Sådan styler de kendte deres flade sandaler
Mere afslappede end høje hæle, men smartere end flip-flops: Flade sandaler er din perfekte sommerflirt. Lige fra gladiator-styles med høj snøre til fine, feminine sandaler med spænder – se hvordan Beyonce, Cameron Diaz og co. kombinerer deres flade sko. Vi har fundet de bedste stylingideer til dig. Dine jeans-shorts og sommerkjoler vil elske dine nye sandaler – og det gør vi også! Disse trends kan du både tage på i det varmeste solskinsvejr og under den smukkeste stjernehimmel.
Beyonce Solskinsgul og tropisk grøn: Nu er det din tur til at stråle! Du kan style dine sandaler med en luftig mininederdel eller en enkel top for at få det perfekte Look in the City.
Cameron Diaz Vi elsker det afslappede outfit med boyfriend-jeans, den enkle hvide skjorte og de minimalistiske lædersandaler. Nogle gange er mindre bare mere!
Karlie Kloss Leder du efter et sommer-look til kontoret? Så kombinér en smart minikjole med sorte sandaler med spænder for at gå direkte fra mødet til weekenden.
Katie Holmes En løs maksikjole, en afslappet jeansjakke og sandaler med masser af broderier – helt ærligt: Sommeren elsker Katies moderne hippie-look!