Køb Sneakers billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Sneakers

Afslappet stil, du vil elske: Se sæsonens hotteste sneakers!

Sneakers
Når komfort og style giver hinanden hånden, så er det vores nye sneakers! Disse styles med wedges eller sportslige slippers sætter dig i bevægelse.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Sneakers
Sådan styler bloggere og modeller deres sneakers
Hvem siger, at sneakers ikke kan være elegante? Man behøver ikke være fitness-freak for at se fantastisk ud i de trendy sportssko. De hippeste moderedaktører og modebloggere har deres sneakers på til alle lejligheder – lige fra gaden til første række ved de store modeshows. Vil du også style dine sko som en IT-girl? Vi viser dig hvordan!
Flirty og feminint Kombinér dine high-top-sneakers med en elegant kjole. Vores tip: Funklende sneakers og en pastelfarvet plissékjole giver et rocket men elegant look.
Metallic Magic Skift dine metallic hæle ud med sølv- eller guldfarvede sneakers. De er ikke bare mere behagelige, men også totalt in! Hvad venter du på?
Fashionistaen Sneakers og en elegant silkenederdel eller et par fine culotter... Det går da ikke? Selvfølgelig går det! Vores tip: Sneakers i lysende farver skaber et ultramoderne look.