Køb sandaler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Sandaler

Sandal sæson er her, og vi har de stilarter du har brug for at vise den pedi!

Sandaler
Sig farvel til støvletterne og hej til sandalerne! Lige fra wedges og sandaletter til romersandaler – med vores hotte styles lokker du solen frem. Find de perfekte sandaler til dig, både til byen og stranden!

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Sandaler
5 must-have sandaler til sommer
Sommer: helt klart vores yndlingsårstid. Når solen varmer huden og alle drikkevarer skal på køl, har sandalerne højsæson. Pak dine støvler væk – med lækre sandaler og sandaletter erobrer du poolen eller byen. Det er ikke altid nemt at finde de perfekte sandaler, når man kan vælge mellem alt fra cool romersandaler til smarte wedges. Her er vores 5 yndlingsstyles til enhver lejlighed.
Blokhæle Disse sandaler passer til alt! Blokhæle er perfekt til at skabe et ubesværet men elegant look. Kombinér dem med en cocktailkjole eller et par afslappede jeans – mulighederne er uendelige!
Der Slipper Ein Trend, der Style und Komfort perfekt vereint? Schnapp Dir den legeren Slipper und werde zur Fashionista.
Farverige wedges Hvis sommerkjoler selv kunne vælge, ville de vælge dem her! Kombinér sandalerne med wedges med en strandtaske og indtag stranden!
Romersandaler Romersandaler er et must-have hver eneste sommer. Med søde pomponer eller kvaster får klassikeren et nyt look!
Lyse hæle Klassisk nude, blød beige ... De afdæmpede farver er et must på din skohylde og tilføjer klasse til ethvert look. Kombinér dem med "den lille sorte" eller helt afslappet med jeans og t-shirt!