Køb Korte Kjoler billigt online | -75% VIP-rabat* | JustFab Shop
Take our style quiz to claim this New VIP Member Offer!
Already A Member?

Korte kjoler

Kort og smart – den populære korte kjole

Korte kjoler
Korte kjoler er kommet for at blive – lige siden 60'erne. De kan være sexede, sportslige eller elegante, det vil sige lige så mangefacetterede som du selv.

Hvad er din stilmæssige personlighed?

Vil du have mere? Tag vores korte quiz for at se flere sandaler og hjælpe vores stylister med at få en fornemmelse for din stil, så de kan skræddersy din personlige boutique!

Tag quizzen
Korte kjoler
Korte kjoler giver dig et ungdommeligt, friskt look. Styles de rigtigt, passer de til enhver lejlighed: som festligt outfit til et bryllup, som festkjole til nytår, som sexet sommerkjole eller som et cool vinterlook. Har du brug for flotte korte kjoler i plus-size? Det er ikke noget problem! Hos JustFab finder du korte kjoler i alle størrelser fra str. 36 til 52. Vi har desuden et par tips til, hvordan du kan style korte kjoler, så de passer til din figur og type.
Korte kjoler til enhver figur

Korte kjoler er kun noget for meget slanke kvinder? Det er bestemt ikke sandt! Korte kjoler passer til enhver figur – når blot man husker på nogle få stylingtips. Kropsnære, meget lårkorte kjoler passer ikke så godt til plus-size-piger, men andre snit er til gengæld meget fordelagtige. Har man "æbleform" – det vil sige er kraftig om livet med slanke arme og ben – kan man uden problemer gå i korte kjoler. I det tilfælde anbefales korte kjoler med vidde, der sidder løst over maven. Har man ""pæreform"" – brede hofter og kraftige ben – anbefales korte kjoler med let svaj og A-form. Meget lårkorte kjoler klæder især små kvinder, fordi de får benene til at virke længere.Sådan styler du korte kjoler

Sexede korte kjoler fås i mange modeller – fra de helt lårkorte eller let gennemsigtige til modeller uden ryg eller af materialer som læder eller stretch. Korte denimkjoler er perfekte sammen med sneakers, hvis man ønsker et ungdommeligt-sporty look. Vil du hellere have et elegant look, er den klassiske cocktailkjole et godt valg. Elegante korte kjoler er fremstillet af fine materialer som satin eller blondestof. De klassiske farver til festkjoler er primært sort, hvid eller guld. Men du kan også gøre en glamourøs entré i korte kjoler i pangfarver som lyserød eller rød – den absolutte modefarve i efteråret/vinteren 2017/2018. Et tip til den glamourøse stil: Viser man ben i meget korte kjoler, bør man vælge en kjole med ærmer – det giver looket den rigtige balance.Korte kjoler til alle årstider

Korte kjoler bør indgå i enhver garderobe om sommeren. Lette kjoler passer godt til sandaler og ser sportsligt og sommerligt ud sammen med sneakers. Langærmede korte kjoler i strik er til gengæld perfekte om vinteren – helst sammen med et par smarte støvler, tykke strømpebukser og en sej jakke. Korte kjoler til damer fås i mange farver og mønstre. Vores yndlingsmodeller: de iøjnefaldende korte kjoler i vintagestil. De pepper enhver vintergarderobe op og får humøret til at stige, når temperaturen falder.Sexet, elegant eller sportsligt – hvilket look foretrækker du? Gå på opdagelse i vores onlinebutik. Vores flotte korte kjoler kan købes billigt online nu – og som nyt VIP-medlem får du 75 % rabat på den første kjole.